Ve středeční epizodě populárního pořadu Výměna manželek se setkáme s rodinou, která žije v Nové Vsi pod Pleší, a to Jakubem (29), Terezou (20) a dvojčátky Nikolkou a Kristýnkou (2). Do této reality show, po jejímž skončení rodiny inkasují 100 tisíc korun, se rodina přihlásila po vzájemné domluvě. Právě peníze hrály velkou roli v tomto rozhodnutí, jelikož je tento pár mladých rodičů řeší v celkem velké míře. „Ty děti spolknou takovejch peněz, až to není hezký,“ stěžuje si Jakub. Na mateřské dovolené je zde poněkud neobvykle právě on, zatímco Tereza pracuje jako skladnice. A s dětmi být doma nechce – prý by to psychicky nezvládala.

Na druhé straně se poznáme s Adrianou (39), Zdenkem (47), Katkou (14), Natálií (11), Šimonem (9) a Matoušem (4), kteří žijí v Mikulově. Nápad jít do Výměny byl původně Zdenkův, ale přihlášku nakonec vyplnila Adriana. „Chceme vyzkoušet, jestli vůbec k sobě patříme,“ vysvětluje Adriana, matka dvou synků, která bydlí se Zdenkem a jeho dvěma dcerami jenom krátce. Právě ona v této rodině všemu šéfuje, ráda uklízí i vaří a také se stará o chod penzionu, zároveň by však uvítala pomoc od zbytku rodiny. Po skončení natáčení prý očekává, že jí Zdenek alespoň občas vyzná lásku, a přála by si, aby jí napsal milostný dopis...

VIDEO: Výměna manželek: Denní rozpočet 50 korun!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Denní rozpočet 50 korun! TV Nova

Adriana ve své náhradní rodině velmi brzy zjistí, že zbytečně nadávala Zdenkovi, že tráví příliš mnoho času v práci. Rodina z Nové Vsi pod Pleší se nachází ve velké finanční tísni, a to i přesto, že se snaží, jak se jen dá. Jejich denní rozpočet činí nepředstavitelných padesát korun. Proto se jim rozhodne pomoct i Adriana, a snaží se rodině přilepšit ze všech svých sil... Dokonce poruší pravidla a vyžádá si od produkce mobilní telefon, aby požádala manžela o peníze pro dvojčátka.

Pro Zdenka je zase šok, že ve svém bytě najde místo dočasné partnerky vousatého muže. „Každopádně nejsem gay, aby to bylo v pohodě, mám doma normálně manželku,“ hlásí Jakub předem, aby nedošlo k nějaké mýlce. Očekává se, že to bude s dětmi umět. Adriana má však jasno – o dvojčátka se u nich doma za běžného chodu nikdo nestará. „Terka sama je ještě dítě, takže ta mateřská výchova tam prostě není. Ani se nedivím, že nemá nervy na to být s těmi dětmi sama doma,“ povzdechne si. A Jakub je svéráz, který se holčičkám moc nevěnuje, a je to na nich vidět... 

Sledujte kuriózní Výměnu manželek ve středu ve 20.20 na Nově, rozhodně nebude nuda... a opět půjde o pozoruhodnou sociální sondu do životů českých rodin.

Fotogalerie
19 fotografií