Nejedná se o žádnou její hereckou prvotinu. V srbském historickém dramatu Nečistá krv dostala Sandera roli silné, ale zároveň citlivé ženy, kterou její otec prodá. Šlo tak o jakousi první dospělou roli ženy. A že jde o „dospělou“ roli,  dokázala opravdu se vším všudy. Nebála se odhalit svá prsa a dát je na obdiv všem fanouškům.

 A jak se vůbec herečka s balkánskými kořeny, žijící v Čechách, k takové roli dostala? „Doma jsem natočila 'selftape' za pomoci mamky, poslala to a ten casting vyhrála!“ řekla v rozhovoru pro idnes.cz herečka. „Odjela jsem do Srbska a musela se nejdřív pořádně naučit srbsky. Měla jsem na to samozřejmě učitelku, Dijanu Marojević. Pak následovaly čtené, kostýmní a make-up zkoušky. A také diskuse s režiséry nad mou rolí Sofky, což bylo úžasné,“ pokračuje ve vyprávění Sandeva.

Sara Sandeva se rozhodně nemá za co stydět a podle jejích slov bylo ohledně natáčení vše přímo úžasné, tedy zřejmě i scény, kde se odhaluje a částečně se ukazuje v těch nejintimnějších okamžicích. Coby herečka je zřejmě na takové situace zvyklá a ani její přítel nemá důvod k žárlení. Vždyť sám dobře ví, že nahota je nedílnou součástí herecké profese.

V Čechách se herečka ukazuje spíše v cudnějších rolích. V roce 2015 ji Milan Cieslar obsadil do své komedie Život je život, šanci jí rovněž dal Zdeněk Troška, který ji obsadil nejdříve ve filmu Strašidla, a poté do pohádky Čertoviny. Pracovala i na filmu Muzzikanti. Za sebou má však i mnoho seriálových rolí a právě ve Dvojce na zabití si k sobě našli cestu se svým současným partnerem Jakubem Prachařem

VIDEO: Krásná Sara Sandeva o předchozích vztazích: Vrátila se k chlapovi, kterého poznala v 17 letech! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Sara Sandeva: Vrátila se k chlapovi, kterého poznala v 17 letech! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií