Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zlatá Ledecká nadchla politiky. Zeman posílá přání od srdce, gratulují i Fiala s Babišem

  • Autor: ČTK,zoh - 
    8. 2. 2022
    11:05

    Politici na sociálních sítích gratulují Ester Ledecké k dnešní obhajobě olympijského zlata v paralelním obřím slalomu na snowboardu. Blahopřání poslali premiér Petr Fiala i prezident Miloš Zeman skrze svého mluvčího Jiřího Ovčáčka, ale také například bývalý premiér Andrej Babiš. Ledecká získala první českou medaili na hrách v Pekingu.

  • 1.Ze srdce z Hradu

    „Pan prezident ze srdce blahopřeje Ester Ledecké ke zlaté medaili na olympijských hrách v Číně. Je to krásná zpráva a velká radost pro celou Českou republiku,“ uvedl na twitteru Ovčáček. Obhajobu za fantastický úspěch označila Kancelář prezidenta republiky.

  • 2.Gratulace od premiérů

    „Gratuluji Ester Ledecké k obhajobě zlata v paralelním obřím slalomu na snowboardu! Obhájit vítězství na OH je mimořádný úspěch, děkuji za skvělou reprezentaci ČR,“ napsal premiér Fiala.

    „Opět suverénní, opět nepřekonatelná. Ohromná gratulace, Ester,“ uvedl jeho předchůdce Babiš.

  • 3.Jurečka o skvělé jízdě

    Ledecké gratulovali také předsedové některých koaličních stran. „Jízda z kopce je disciplína, to každý známe, mít obě nohy na jednom prkně, to už je výzva, ale to, jak to umí Ester Ledecká, je něco úplně neuvěřitelného,“ poznamenal lidovecký šéf Marian Jurečka.

  • 4.Strach a rýpnutí

    Rýpnutí si neodpustil režisér Jiří Strach.

  • 5.Pekarová o zábavě

    „Na Ester Ledecké je vidět, že snowboard je pro ni hlavně zábava, kde si jen tak mimochodem dojede pro zlatou olympijskou medaili,“ napsala předsedkyně TOP 09 a Sněmovny Markéta Pekarová Adamová.

  • 6.Válek o senzaci

    A gratulace přišla i od ministra zdravotnictví Vlastimila Válka (TOP 09).„Získat olympijské zlato je mimořádný úspěch. Obhájit ho je ještě mnohem větší senzace. Gratuluji Ester Ledecké ke zlaté medaili a děkuji jí za skvělou reprezentaci České republiky,“ napsal ministr na twitter.

  • 7.Nadšení na vnitru

    Jízda Ledecké nadchla i ministra vnitra a vicepremiéra Víta Rakušana (STAN).

  • 8.Skopeček věří v další medaile

    Místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Skupeček přidal ke gratulaci ještě přání, aby Ledecká uspěla i na lyžích. „Ohromná gratulace Ester Ledecké k obhájení olympijského zlata na snowboardu. Držím palce, ať to cinkne i na lyžích,“ napsal.

Jirik-ta ( 9. února 2022 04:54 )

smutné. Pandemický zákon a teď tohle. Naše loby.

sarina ( 8. února 2022 16:25 )

I to se stává, kamarádi jsou někdy moc zlí.

jorka1 ( 8. února 2022 16:17 )

Kam se ale hrabou na toho soudruha STBáka, podvodníka a zloděje Bureše a jeho bandu!!!!!!!!

jorka1 ( 8. února 2022 16:14 )

Lhal především ten soudruh STBák, podvodník a zloděj Bureš, který už měl být dávno v kriminálu. Hanba Burešovi a jeho bandě koblihářů!!!!!

e.lesanova ( 8. února 2022 16:11 )

Fiala a spol. jsou falešní jak pětka...tolik keců a bojkot olympiády v Číně a najednou "gratulace"?? Ledecká je každopádně formát a i jasný důvod, proč striktně oddělovat sport a politiku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa