V nové epizodě se setkáme s rodinou, která žije ve vesničce Svitávka, a to Bětkou (32), Rosťou (41), Verunkou (3), Sofií (10) a Patrikem (12). Partneři jsou spolu už dlouhých třináct let, ale svatba se ještě nekonala. Chtějí si zkusit, jak to bude vypadat, když se na deset dní rozdělí. Bětku mrzí, že s ní partner nekomunikuje a že jí všechno haní. „Myslím si, že to se mnou není tak hrozný. I když to není lehký,“ uznává Rosťa, jenž pracuje jako vedoucí výroby na pekárně. Bětka navíc doma odmítá vařit, jelikož jí Rosťa před lety pohanil bramborovou kaši.

Na druhé straně se poznáme s Terezou (20), Filipem (23), Jiříkem (2,5) a Eliškou (půl roku), kteří žijí v Dubenči. Tereza od účasti ve Výměně manželek očekává, že Jirka pochopí, že sice neumí vařit, ale kdyby ji opustil, pokazí si život. „Protože já jsem prostě ta nejlepší volba,“ směje se vždy usměvavá mladá žena. V nové, dočasné rodině to ale nebude mít jednoduché a úsmě ji rychle přejde. Už při prozkoumání své nové desetidenní domácnosti zjistí, že je všude šílený nepořádek a domácnost je opravdu hodně zanedbaná.

VIDEO: Výměna manželek: Děti ani rodiče si nečistí zuby!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Děti ani rodiče si nečistí zuby! TV Nova

A ještě více bude překvapená ze zjištění, že v rodině se nečistí zuby. Děti, které tráví většinu času na mobilu a na sociálních sítích, které by ve svém věku ani mít neměly, to téměř neumějí - a rodiče je k tomu ani nevedou. A to i přesto, že i jejich chrup je v katastrofálním stavu… „Nejsou naučený si je čistit pravidelně. Což by asi měli,“ uzná Rosťa. „Já osobně jsem v životě o ty zuby nedbal, od mala, taky na to vypadají,“ pokračuje tatínek, kterého pak během deseti dní, co je jeho žena v jiné domácnosti, čeká pořádný šok.

To když se v práci dozví, že mu byla manželka nevěrná se sousedem… který to bez problému přizná. Poté mu Bětka navíc pošle od Filipa z Dubenče jejich společnou fotku, na níž se k sobě tulí, díky čemuž znejistí i Tereza – a začne se obávat, zda mezi nimi k něčemu nedošlo. Na tento bezesporu zajímavý díl se můžete těšit už ve středu ve 20:20 na Nově.

Fotogalerie
28 fotografií