Ve středu večer v reality show Výměna manželek mohli diváci sledovat dvě rodiny, které snad nemohly být odlišnější. Maminka Romana (26) z Karlových Varů, kde žije s manželem Ondřejem (34) a synkem Honzíkem (4), byla totiž poslána do Orlové, kde se místo Petry (32) stala dočasnou maminkou šesti dětí - Adriany (10), Lukáše (9), Terezy (7), Davida (6), Vendulky (4) a Elišky (7 měsíců).

Největší problém měla plavovlasá veganka ale s hlavou rodiny - se svérázným Vláďou, co hodně pije a hodně kleje, svým malým dětem se moc nevěnuje a už vůbec se nevěnuje dvojici pejsků, co jsou věčně zavření doma a nikdo je nebere na vycházku, a tak musejí vykonávat potřebu na chodbě. „Já si myslím, že takoví lidi by psy vůbec neměli mít. Jsou to chudáci,“ má jasno Romana.

Do soutěže přihlásily své rodiny maminky, Romana i Petra, pročež každá byla zvyklá na jiný standard. Bude mít na ně Výměna nějaký vliv? Dojde Romana uznání, kterého se jí podle jejího názoru doma nedostávalo? A otevřela účast v reality show Petře oči, aby si uvědomila, že má doma vulgárního alkoholika, který podle svých vlastních slov „snídá tekutý chléb“, tedy pivo? Vláďa se navíc uměl pořádně rozčílit na i své děti, a nebyl daleko od toho, aby na ně vztáhnul ruku – to když syn Lukáš protestoval proti Romaninu rozhodnutí zabavit dětem alespoň na jeden večer elektroniku...

VIDEO: Výměna manželek: Sprostá mluva a alkohol!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Sprostá mluva a alkohol! TV Nova

Všichni byli jistě zvědaví, s čím se budou náhradní maminky vracet do svých domovů. „Já si myslím, že to, co mám doma, je o hodně lepší,“ překvapila Petra před odjezdem z Romaniny a Ondrovy domácnosti. „Sice byly výlety, to je pravda, ale jinak jsem se tu nudila, ty dny se mi strašně táhly. Manžela mám suprového, 100 a 1 oproti Ondřejovi, doma mi pomáhá. Budu si ho víc vážit,“ slibovala si s tím, že už se nemůže dočkat svého muže.

Romana ovšem Vláďovi nemůže přijít na jméno. „Odsuzuju, že se člověk dokáže za bílýho dne a před dětma opít. Milionkrát radši, ať mi chlap doma nepomáhá, ale nám jako rodině se věnuje,“ má jasno i přes Vláďova opilecká vyznání, že je „anděl“ a kdyby nebyl ženatý, tak by ji nepustil. Kromě toho si Romana také uvědomila, že rozhodně nikdy nebude chtít více než dvě děti.

U stolu mezi osmi očima Petra prozradila, že jí Vláďovo pití nevadí – a to i přesto, že jeho nadměrnou slabost k alkoholu uváděla jako jeden z důvodů, proč šla do Výměny. „My jsme se takhle poznali,“ krčila najednou rameny. „Jsou horší případy,“ bránila svého muže. Doma ale přiznala, že nějaké změny budou. „Víc výletů, procházky bude chodit s náma. Bude se muset překonat.“ A Romana? Ta měnit nechce nic. „Jsme šťastní tak, jak jsme. I s naším rozmazleným dítětem,“ libovala si po návratu domů. 

Fotogalerie
27 fotografií