Náhlá sláva jí štěstí nepřinesla, Lucie naopak čelí stále hlasitější kritice znepokojených diváků, jimž se nelíbí prostředí, v němž vychovává své čtyři děti, a nevoní jim ani samotná péče o potomky.

„Neustále nám píší a snaží se nám ublížit nějací lidé. Lidem se skutečně podařilo, aby naše rodina skončila pod soudním dohledem," postěžovala si pro server eXtra.cz Navrátilová, která se dle svých slov snaží o své děti starat, jak nejlépe může.

Tuto nepříjemnou situaci však záhy zastínil temný bouřkový mrak. Lucie onemocněla. „Mám nádor na děložním čípku,“ prozradila eXtra.cz. „Čekám na výsledky cytologie, ale jsem připravena bojovat a chci tady být pro své děti," uvedla odhodlaně. Rakovina ovšem manželskému páru překazila plány na početí společného miminka. „Lékaři nám nyní dítě nedoporučují,“ posteskla si Navrátilová.

Lucie má z předchozích vztahů celkem osm dětí. Po konci Výměny manželek se provdala za svého bývalého spolužáka Michala, který si v minulosti odseděl několik let ve vězení za vraždu. Dvojice se dlouhodobě snažila o dítě, teď už zná důvod hořkého neúspěchu.

VIDEO: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií