Veronika Žilková se ještě ani nestihla oklepat ze zprávy, ve které jí manžel Martin Stropnický prostřednictvím mailu oznámil, že v jejich vztahu nevidí budoucnost, když ji zasáhla další těžká zpráva. Její nejstarší syn Cyril prodělal infarkt. Podle informací webu Tn.cz měl být minulou středu dopoledne hospitalizován v Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM).

„Cyril se narodil s těžkou srdeční vadou a před dvěma lety měl těžkou operaci srdce. Pak prodělal covid, teď zjistili, že měl asi infarkt,“ uvedla Žilková.

Cyril bojoval o život už jako miminko, narodil se totiž s brániční kýlou. V roce 2017 mu pak byla zjištěna při rutinní kontrole u lékaře další vrozená srdeční vada, která také mohla pro mladého muže mít fatální následky. „Když se Cyril narodil, řešily se úplně jiné věci. Jak jistě víte, narodil se s vrozenou brániční kýlou, a šlo mu o život. Takže šlo v první řadě o to, aby dýchal,“ vysvětlila před časem Blesku Žilková.

S brániční kýlou se narodil i její syn Melichar v roce 2007, jemu však lékaři i přes veškerou snahu pomoci nedokázali a chlapeček po 198 dnech zemřel. O jeho těžkém boji o život Žilková promluvila i ve své životopisné knize Dělte dvěma. Je jasné, že oblíbená herečka neprožívá šťastné dny a navíc se opět strachuje o svého syna.

Video: Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček

Video
Video se připravuje ...

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček! Petr Macek

Fotogalerie
60 fotografií