Po probdělé pondělní noci, kdy si Veronika Žilková snažila v hlavě srovnat události předchozích dnů týkajících se rozpadu svého manželství, herečka svým fanouškům na Instagramu vysvětlila, proč to oznámila způsobem, jaký zvolila. „Já jsem to včera nějak zveřejnila, i když to samozřejmě nebylo podle toho, jak si to přál pan Stropnický, protože on mi vlastně poradil vydání tiskové zprávy, tak tisková zpráva - tu vydává nějaký úřad,“ uvedla herečka. Neskutečná přízeň fanoušků, kteří jí vyjadřují podporu, ji prý neskutečně potěšila.

Před téměř každodenním cvičením si neodpustila černý humor: „On jak je velvyslanec, tak mu všichni říkají vaše excelence... Tak já jsem mu řekla, vaše excelence, vy nepodáváte výpověď, vy odcházíte od rodiny a nezletilé dcery,“ řekla prý manželovi, se kterým má šestnáctiletou dceru Kordulu.

Je zřejmé, že herečku, stejně jakou každou jinou ženu, odchod manžela zarmoutil, možná i naštval. V dobrém slova smyslu ji ale šokovala podpora fanoušků. „Já nemůžu spát, protože to chce nějaký čas se vyrovnat s nečekanou změnou v mém životě. Ale tak dneska jsem vlastně nemohla spát radostí a pocitem té vaší solidarity. Moc děkuju, strašně si toho vážím a vůbec jsem netušila, že tolik lidí je ochotno mi napsat a drží mi palce, abych se z toho vyhrabala,“ poděkovala svým příznivcům Žilková.

VIDEO: Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!!

Video
Video se připravuje ...

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček! Petr Macek

Fotogalerie
56 fotografií