10. března se Leoši Marešovi a jeho ženě Monice (41) změnil život, když přišel na svět jejich malý uzlíček štěstí. Moderátor svůj více než milion sledujících na instagramu ale dlouho napínal. Nejdříve oznámil pouze narození dítěte, později pohlaví, v další fázi odhalil i jméno a nejnověji to hlavní, tedy tvářičku holčičky, která dostala netradiční jméno Alex. Jak sám Leoš přiznal, to by případně šlo použít, i kdyby pár měl chlapečka. Marešovi si totiž dopředu nenechali prozradit pohlaví miminka, a tak byli napjatí stejně jako my všichni až do posledního konce.

Malá Alex nezapře zejména svoji maminku Moniku. I když při pohledu na fotku to vypadá, jako by měli s Leošem stejného kadeřníka. „Konečně povolili návštěvy v porodnicích,“ napsal Leoš ke společné fotce s prvorozenou dcerou.

Zatímco mnohdy se miminka rodí úplně holohlavá, holčička má černé vlásky, kterých ale pochopitelně není zatím mnoho, a tak je má roztřepené po hlavičce jako malé ptáčátko. Leoš tak skrze hastagy pod fotkou prozradil, jak ji přezdívají. ... „#Alex #Střapec #Pampeliška #Pampí,“ zní pojmenování patrně související se zmiňovanými vlásky.

Není divu, že hvězdné kolegyně se pod fotkou rozplývaly jako polárkový dort na slunci. „Leoši, ta je překrásná. Ať jste všichni zdraví. Moc ti gratuluju. Krásný, opravdu krásný,“ dojala se Marešova bývalá kolegyně z rádia, česká Kardashianka Victoria Velvet.

VIDEO: Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem? David Turek

Fotogalerie
42 fotografií