Nedávno se partneři na sociálních chvílích chlubili záběry z krásné rodinné dovolené v Dubaji. S mladými rodiči a s téměř dvouletou Ruminkou vyjeli i zpěvaččini rodiče Monika a Pepa. 

V Emirátech to vypadalo na naprostou rodinnou idylku. Mezi fanoušky se proto čím dál častěji začala objevovat jedna otázka: Kdy bude svatba? 

Podle Muradova to ale v nejbližší době rozhodně nebude. „Ne, my máme krásný vztah i bez papíru. Nepotřebuju se ženit jenom kvůli tomu, abych bral Moniku jako svou ženu. Mám ji rád, mám rád i naši malou dceru, na tom se nic nezmění. Peníze, které by ta svatba stála, dám radši dětem z dětského domova,“ uvedl pro iSport. 

Je navíc otázka, nakolik je aktuálně prezentovaná idylka opravdu skutečností. Slavný MMA zápasník totiž nadále spoustu času tráví v Uzbekistánu a Monika s Ruminkou jsou v Česku samy... Snad jen s pomocí Moničiny sestry Natálie a maminky Moniky starší. 

Naposledy byl Muradov v Česku před měsícem. Pak odletěl oslavit 58. narozeniny svého tatínka a od té doby trénuje v uzbeckém pohoří Chimgan. 

VIDEO: Sportovní Vánoce: Jak to má Muradov, Plíšková a Němeček

Video
Video se připravuje ...

Sportovní Vánoce: Jak to má Muradov, Plíšková a Němeček 

Fotogalerie
159 fotografií