„Pepu jsem velmi milovala, když to můžu srovnat s ostatními muži, tak bych s odstupem řekla, že snad nejvíc. Moc jsem si přála mít s Pepou dítě. Ve chvíli, kdy jsem cítila, že ten biologický budík zvoní, tak jsem mu to oznámila, protože jsem se chtěla zachovat čestně. A on mi tehdy řekl, že se na to ještě necítí,“ přiznala Blesku v jednom z rozhovorů Naďa Urbánková.

Jak se slavná zpěvačka a populární herec seznámili? Při zkouškách! „Sešli jsme se při práci, no a v rámci toho zkoušení jsem prostě věděla, že zapadám do toho vztahu, i když jsme tomu tenkrát neříkali vztah. My jsme se vlastně nějak extra pravidelně nestýkali, ale díky tomu natáčení jsme spolu byli prakticky každý den. Což potom přešlo jaksi ve vztah opravdu, kdy se ke mně Pepa nastěhoval na Smíchov. Tam jsme spolu byli osm let,“ vzpomínala Naďa na své nejšťastnější životní období. „Já se tedy vždycky strašně těšila, až přijedu domů. Ráda jsem pro něj vařila a připravovala věci, který měl rád, a celý to bylo strašně krásný. Mně to tedy připadalo, že je to to nejkrásnější, co mě v životě potkalo.“

Když se potom Abrhám zakoukal do Libuše Šafránkové, Nadě to zlomilo srdce. „Pak se stalo to, co se stalo, že jsem se od své kadeřnice dozvěděla, že už má jinou dívku. Chvíli zapíral, ale pak to nemělo žádný smysl. Mě to tak strašně bolelo, že v tu chvíli jsem nebyla schopná mu odpustit. Takže jsem ho požádala, aby mi vrátil klíče a odešel,“ přiznala zpěvačka.

Nakonec jí nezbylo nic jiného, než se s osudem smířit. „Prostě to tak mělo bejt. Dneska vím, že se to prostě muselo stát. Kdysi jsem si vytvářela takový představy o tom, jak by měl vypadat ideální muž, snažila jsem se hledat, ale ten souhrn ideálních vlastností jsem nikdy nedala dohromady,“ dodala Urbánková.

Svou lásku Naďa nakonec přežila o necelý rok, Abrhám zemřel 16. května 2022.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Naďa Urbánková (†83): Prošla si těžkými životními zkouškami. Videohub

Fotogalerie
83 fotografií