Už od léta se Roman Šebrle chlubil novou přítelkyní, krásnou podnikatelkou Lenkou Kovaříkovou, a hrdě ji bral na společenské akce. Kde mohli, cukrovali spolu jako dvě hrdličky. Tomu už je ale konec. Moderátor to sám přiznal během svého vyjádření k titulce Playboye, kterou pro změnu fotil zase s jinou blondýnkou Kristýnou Černou. 

 "Není to moje nová holka, jako ani žádná jiná “nová” holka není. A to i přesto, že už nejsem ženatý. Bylo to čistě profesní focení!" okomentoval své vztahy v půlce listopadu.

A teď na večírku Primy mu, zdá se, do oka padla další plavovlasá kráska. A až příliš podobná jeho bývalé Lence. Jeden by řekl, že klofnul její klon.

Podle našich informací se jedná o asistentku, ze které byl Šebrle celý paf. Pár se k sobě tulil, flirtoval, nemohli ze sebe spustit oči, špitali si. Jakmile si ale všimli pozornosti našich fotografů, slečna si schovala hlavu do kapuce, aby jí nešlo vidět do obličeje.

Dlouho si něco šeptali, jako kdyby se domlouvali na jejich dalších krocích a cestě domů. Nakonec si však zavolali taxíky a odjeli každý zvlášť. Jestli se pak jejich cesty ale někde zase potkaly, to už ví jen oni dva. 

Video
Video se připravuje ...

Šebrle s novou partnerkou na premiéře Žižky: Dostala jsem moc málo času! David Turek

Fotogalerie
35 fotografií