Vánoční pohlednice všech důležitých členů britské královské rodiny jsou tradicí. Na oficiálním instagramovém profilu, který spravují vévoda a vévodkyně z Cambridge (anebo to za ně někdo povolaný jejich jmény dělá), se nyní objevily jak snímky této mladé rodiny z předchozích let, tak i ten aktuální, letošní. Jde o okouzlující momentku rozzářených rodičů a jejich šťastných dítek, kterak sebevědomě a s úsměvem na tváři kráčí vstříc budoucnosti.

Každoroční vánoční přání prince Williama, princezny Catherine (40) a jejich dětí, George (9), Charlotte (7) a Louise (4), bylo samozřejmě pořízeno již před několika měsíci, jelikož se rodinka prochází nádherně zelenou přírodou. Všichni jsou sladěni do modré a vypadají skutečně spokojeně - což je dost ostrým kontrastem k tomu, jak v posledních dnech vykreslil život ve zlaté klícce Kensingtonského paláce princ Harry (38) s manželkou Meghan Markleovou (41) ve svém notně jednostranném netflixovském dokumentu.

Video
Video se připravuje ...

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

O svých bližních hovořil Harry jako o dynastii brzděné tíhou očekávání a tradice – a kde se usedlí muži žení ne z lásky, ale z rozumu. A to dokonce i v této době. A jediný, komu se podařilo vymanit z této škatulky a nakonec prchnout od královských povinností za velkou louži, byl právě rusovlasý princ. Fotografie populární královské rodinky se objevila na internetu krátce předtím, než dojde k vydání dalšího dílu dokumentu Harry a Meghan.

Již nyní je však jasné, že tentokrát zasáhnou vévoda a vévodkyně ze Sussexu královskou rodinu hodně hluboko. Již v ukázkách bylo vidět, že diváky čeká spousta ničím nepodložených obvinění proti královské rodině. Konkrétně si Harry rýpne do svého staršího bratra a následníka trůnu Williama. „Rádi lhali, aby ochránili mého bratra. Ale nikdy nebyli ochotni říct pravdu, aby ochránili nás,“ stěžoval si, aniž by dodal, v čem lhali... a kdo vlastně ti „oni“ jsou.

Fotogalerie
64 fotografií