Veroniku Žilkovou do kina doprovodil syn Vincent Navrátil, dcera Kordula Stropnická a vnuk Kryšpín Dopita. Ale větší pozornost věnovala herečka expartnerovi Agáty, Adamovi Raiterovi, který přišel se svou novou holkou, muzikálovou zpěvačkou Radkou Pavlovčinovou

Nejsem žádnej věštec, abych věděl, co bude, ale co vím, je, že tohle MÍT RÁD se dostalo do místa, kde už nejde dál říkat, že nikdo takový není. Zářící, milující, hodná, vášnivá, zábavná, chytrá, talentovaná, PALIČATÁ. Ta co má v životě jasnej cíl a hlavně ta, co je teď jen moje a já jen její,“ vyznal se před časem své lásce potetovaný truhlář, který byl jedním z účastníků reality show Survivor

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání David Turek

Na druhou stranu je hezké, že i po rozchodu se Adam s bývalou skorotchyní rád vidí. 

Muž roku 2016 Josef Kůrka zase přišel v doprovodu své partnerky Angie Mangombe, která je v jiném stavu! „Dostala jsem ten nejkrásnější vánoční dárek na světě,“ pochlubila se hvězdička z Like Housu. 

Rockový nestor Petr Janda (80) vyvedl do kina manželku Alici (40) a jednu z dcer. I po 17 letech manželství to mezi Jandovými pořád jiskří, což dokazovali polibky. 

Film Avatar: The Way of Water si nenechali ujít ani Ivana Jirešová, Iva Pazderková, manželé Zorka a Míra Hejdovi, nebo Marek Němec s krásnou přítelkyní. 

Fotogalerie
35 fotografií