Letní akce u Petra Jandy jsou legendární. Vždy mají nějaké téma a hosté se jenom předhánějí, v jakých kostýmech se zde objeví - letos to byly puntíky, a tak se zde kromě žen v puntíkovaných šatech objevili i muži s puntíkovanými košilemi... a všechny pak do kapsy strčil uznávaný právník Tomáš Sokol (60), jenž oblékl outfit skutečně originální a náramně kreativní. Zepředu vypadal jako Ferda Mravenec, zatímco zezadu měl krovky jako Beruška!

Vzhledem k horkému počasí, co v úterý 12. července panovalo, bylo potřeba doplňovat pitný režim - a tak si na snímcích z akce můžete všimnout, že hosté jenom málokdy odkládali drinky a sklenice piva z ruky. Druhý den tak čekalo paní domu, tedy Jandovu o 40 let mladší manželku Alici (40), náročné uklízení. Na sociální síti sdílela fotku kolečka plně naloženého prázdnými flaškami. A ještě jedna papírová taška plná skla stála vedle... A dokonce to ani nebylo všechno! „Plus 6 sudů piva,“ doplnila totiž ke snímku Alice lakonicky.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda na puntíkované párty: Letos z oslav nevyjde Hana Höschlová

A zatímco ona sdílela na instagramu záběry svého úklidu po párty, Janda s dcerou Martou (48), známou zpěvačkou, se věnoval podstatně jinému programu a zábavnější kratochvíli nežli je gruntování. Společně si vyrazili na vodu!

„Užívejte si těch, které máte rádi,“ uvedla k několika selfíčkům Jandová, která v minulosti byla porotkyní Česko Slovenské SuperStar i  Česko Slovensko má talent. „Odpoledne s tátou. Bylo to moc fajn. Dokonce jsme pádlovali jako profíci,“ libovala si, zatímco její nevlastní matka třídila sklo...

Fotogalerie
71 fotografií