Lídr kapely Olympic Petr Janda měl už jednu oslavu, ale pro něj tajnou, před několika dny. Jeho rodina pro něj za jeho zády připravila mejdan v jednom pražském kabaretu, kam přišel téměř celý rockový showbyznys. Na oslavenci bylo vidět nejenom překvapení, ale neskutečné dojetí a radost z toho, kolik kolegů si ho váží a obdivuje. 

Oficiální oslava životního jubilea hudebního nestora se ale konala ve čtvrtek 5. května, a to v pražském hotelu Le Palais. Opět nechyběla nejbližší rodina – manželka Alice, exmanželka, dcery a další členové rozvětveného Jandova klanu. 

Překvapivě se na večírku objevil hokejista Jaromír Jágr s přítelkyní Dominikou Branišovou. Vždyť ještě okolo poledne byli v Římě, ale jen co přiletěli, hodili se do gala a zamířili za gratulantem. Modelka zvolila kalhotový kostýmek v zelené barvě, Jágr klasicky bílou košili a černé kalhoty. 

VIDEO: Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne! 

Video
Video se připravuje ...

Jágrova láska ve svatebním: Jardo, té nejde říct ne! David Turek

Zatímco Dominika se věnovala skleničce sektu a klábosení s kamarádkou, Jarda byl rozjetý jako rychlovlak TGV. Pusu od ucha k uchu, s každým se bavil, vtipkoval, nechybělo jeho tradiční plácání po ramenou, štípání do trapézů a co víc, ještě zpíval! Ale ne v koutku jakési brumendo, ale za doprovodu kytary Petra Jandy si střihl duet s Petrem Kolářem (54). Vlasatý rocker už několik měsíců randí s exmanželkou hokejisty Viktora Ujčíka (49) Markétou. 

Je zřejmé, že Jardovi pár dní v Římě s jeho milovanou kráskou prospělo a je opět plný sil. To jeho kolega Jiří Šlégr (50) s manželkou Lucií (40) se drželi zkrátka. 

Fotogalerie
52 fotografií