"Já byla tak nervózní, že jsem utekla na jeviště zpívat," okomentovala na sociálních sítích nahrávku z oslavy Marta Jandová, dcera oblíbeného zpěváka, která celou tuhle tajnou party chystala a to poměrně dlouhou dobu. "Před půl rokem jsme to začali plánovat. A včera to vyšlo. Plavba po Vltavě, večeře a pak “prý” na drink na dobrou noc do klubu Royal," popisuje Marta, jak probíhal narozeninový den čerstvého osmdesátníka Jandy

"Tam si táta sednul, začali hrát Olympici a on nechápal, co se děje. To bylo tak krásný," byla nadšená z večírku Marta, která trsala na pódiu. Za zvuku písničky Dej mi víc své lásky se Petr Janda zvedl z křesílka a v tu chvíli se na něj začala valit plejáda vzácných hostů. Šel z náruče do náruče. Jako první přijal gratulaci od Lucky Bílé, která dorazila celá v koženém a doprovázel ji její partner Radek Filipi. A následoval Vašek Noid Bárta (41). Rukou si s oslavencem potřásl i Marek Ztracený, Michal Malátný, Aleš Háma (48) a nebo Richard Krajčo. Dojatý Janda se zmohl sotva na pár slov. "Ty v*le, tady jsem už jednou měl šou," narážel zřejmě na prostředí klubu Royal, kde se celá trachtace konala.

A gratulace nebraly konce. Janda se vydal vstříc svým kamarádům rockerům. Pěkně za sebou byli naštosováni Pepa Vojtek a kluci z kapely Kabát, Kamil Střihavka a Petr Kolář. "Já jsem měl co dělat, abych to neprokecnul," smál se Vojtek, když vřele objal a přitlačil na svou hruď očividně velmi překvapeného oslavence Petra Jandu. Nechyběla ani Bára Basiková (59), která ve světlém kalhotovém kostýmu zářila v potemnělém klubu v centru Prahy. 

VIDEO: Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu! Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
41 fotografií