Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To nejlepší z Met Gala 2022: Pozlacená prsa i šaty po Marilyn!

/
  • Met Gala 2022
    3. května 2022 ● 13:25

    V newyorském Metropolitním muzeu umění se v pondělí opět konala tradiční velkolepá módní přehlídka Met Gala. Nechyběly ty nejznámější osobnosti ze zábavního průmyslu, politiky i dalších odvětví a jako vždy se předháněly, kdo vynese ten nejšílenější model! Letošním tématem byl "pozlacený věk", tedy období konce 19. století, kdy se vytvářelo moderní velkoměsto. Mrkněte na ty nejzajímavější kreace...

  • 1.

    Pan a paní Beckhamovi

    Nejstarší syn slavných rodičů Davida (47) a Victorie(48) Beckhamových Brooklyn (23) na akci vyvedl svou krásnou novomanželku Nicolu Peltzovou Beckhamovou (27). Na červeném koberci se tak poprvé objevili jako manželé! 

     

    Movitá kráska zůstala věrná své oblíbené růžové. Model, který zvolila, byl ale pěkně nebezpečný! Několikrát jen tak tak zabránila nepříjemné nehodě... 

  • 2.

    »Zlatíčko« Cara

    Světoznámá modelka a herečka v jedné osobě Cara Delevingnová (29) dorazila oděná jako cirkusová principálka. Rudý kabátek s kalhotami doplnila vycházkovou holí a pekelně vysokými lodičkami na platformě. 

     

    Po příchodu si červený kabát sundala a připravila přítomným dráždivou podívanou – nic pod ním totiž neměla! Jen zlatou barvou a šperky ozdobené nahé torzo. Bradavky si zakryla malými nalepovacími kolečky. 

  • 3.

    Kim jako Marilyn

    Podnikatelka, televizní hvězda a profesionální celebrita Kim Kardashianová (41) vyvedla na červený koberec svého zajíčka, komika Petea Davidsona (28). Model zvolila vskutku speciální: oblékla šaty samotné Marilyn Monroeová (†36)! Aby se do nich vešla, musela zhubnout 7 kilogramů. „Tři týdny jsem neměla žádné sacharidy ani cukry,“ přiznala časopisu Vogue. 

     

    Jedná se o šaty, které měla Marylin na sobě při známém výstupu na narozeninách tehdejšího prezidenta Johna Fitzgeralda Kennedyho (†46). Svůdně mu tehdy přede všemi zazpívala známou píseň „Všechno nejlepší, pane prezidente!“

    VIDEO: Takhle Marilyn Monroeová zpívala Kennedymu k narozeninám!

    Video
    Video se připravuje ...

    Marilyn Monroe zpívá panu prezidentovi k narozeninám. youtube.com

  • 4.

    Gigi v péřovce

    Modelce Gigi Hadidové (27) zima opravdu nehrozila. Do Metropolitního muzea dorazila v gigantickém péřovém kabátě. Pod ním měla latexový komplet s korzetem, který plynule přecházel v kozačky na jehlách. V tomto bychom na toaletu tedy nechtěli...

  • 5.

    Bella v kůži

    Gigina sestra Bella Hadidová (25) nezůstala v extravaganci pozadu. Také ona si oblékla sexy korzet, na rozdíl od své sestry ale zvolila kůži. Doplnila ho průhlednou krajkovou sukní a rukavicemi.

  • 6.

    Blake Livelyová a Ryan Reynolds

    Blake Livelyová (34) dorazila s manželem Ryanem Reynoldsem (45). Na červený koberec vstoupila v impozantní róbě módního domu Versace, ověšená diamanty Lorraine Schwartz. Krátce po příchodu ale za pomoci asistentů zcela změnila look! Sundala vrchní vrstvu a z tyrkysové sukně udělala bronzovou vlečku. 

  • 7.

    »Vyprsená« Billie Eilish

    Mladičká hudební megahvězda Billie Eilish (20) myslela hlavně na životní prostředí. Vynesla róbu Gucci, kterou jí návrháři nechali na míru vytvořit z recyklovaných materiálů. Tentokrát nechala své volné zahalující kreace doma a přišla jako sexy "vyprsená" princezna.

  • 8.

    Winnie Harlowová

    Pozornost k sobě přitáhla i modelka Winnie Harlowová (27). Ta zvolila surrealistický bílý model s černými dekoracemi. Šaty vepředu vytvářely ozdobný kruh a pod nimi se rýsoval bílý korzet. Na hlavu si Winnie nasadila čelenku z ostnů. 

  • 9.

    Hanbatá Vanessa

    Herečka známá z komedií pro náctileté Vanessa Hudgensová (33) pořádně zaprovokovala fanoušky! Vrchní vrstvu jejích šatů tvořila jen průhledná látka. Bradavky zahalila sexy květinovými ornamenty a intimní partie jen krajkovými kalhotkami... To je pořádně odvážné!

  • 10.

    Seriálová Sansa k nepoznání

    Slavní manželé Joe Jonas (32) a hvězda Hry o trůny Sophie Turnerová (26) vsadili na umírněnou originalitu. Herečka, která aktuálně čeká druhé dítě, byla k nepoznání: jindy něžná kráska zvolila velmi výrazný make-up, obarvila si vlasy na tmavší odstín a oblékla róbu, ve které působila o hodně starší. 

  • 11.

    Kylie Jennerová jako nevěsta

    Kylie Jennerová (24) se chce vdávat! Modelka nedávno přivedla na svět své druhé dítě, s partnerem Travisem Scottem (31) ale na svatbu zatím nedošlo. Na Met Gala mu tak poslala jasný vzkaz... a na nevěstu si zahrála alespoň na červeném koberci. 

  • 12.

    Sarah Jessica Parkerová nezklamala

    Seriálová Carrie ze Sexu ve městě Sarrah Jessica Parkerová (57) dostála své pověsti milovnice módy a dorazila v na míru ušitých nabíraných šatech od mladého módního návrháře Christophera Johna Rogerse (28). 

  • 13.

    Zjevení jménem Fredrik Robertsson

    Za hvězdu letošního ročníku byl nepochybně Fredrik Robertsson. Švédský milovník módy, který se nápadně podobá herci Jaredovi Letovi (50), vynesl tak extravagantní variaci, že z něj prakticky nešlo spustit oči! 

  • 14.

    Krásná Kaia

    Dcera Cindy Crawfordové (56) a Randeho Gerbera (60), modelka Kaia Gerberová (20), sice mezi největší experimentátory nepatřila, díky svému přirozenému půvabu se ale stejně zapsala mezi nejkrásnější dámy večera. 

  • 15.

    Bosá Katy Perryová

    Zpěvačka Katy Perryová (37) oblékla asymetrickou černou róbu, ze které jí vykukovalo jedno ňadro ozdobené krajkou. Na nohy obula tak nenápadné lodičky, až to vypadalo, že přišla bosa! Ve skutečnosti ale měly boty průhledný pásek, kterým držely na noze.

  • 16.

    Žádost o ruku

    Na červeném koberci letos došlo dokonce i na žádost o ruku! Komisař pro kulturní záležitosti města New York Laurie Cumbo poklekl před svou partnerkou Digi Olisovou přímo na slavných schodech. Té se po tváři rozkutálely slzy a nadšeně řekla ano!

  • 17.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie!

     

     

    VIDEO: Katy Perry na Met Gala v New Yorku v předchozích letech

    Video
    Video se připravuje ...

    Katy Perry na Met Gala v New Yorku Profimedia

    Fotogalerie
    514 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy