Lucie Šlégrová se už nikdy nezbaví oslovení nejvnadnější miss, přesto celý život toužila po malých prsou. 

Ze začátku mě štvalo, že se vše točí okolo mých prsou, ale zvykla jsem si. Přesto jsem nikdy nechápala, co mají chlapi na velikých prsou. Dokonce i můj prostřední syn Ríša se pořád diví, proč všichni řeší moje prsa. Já vždycky toužila po malinkých, protože mi přijde daleko více sexy top nebo šaty s odhalenými zády. A to já si nikdy bez podprsenky nemohla dovolit, ale až se hecnu, tak si prsa nechám zmenšit a budou mít všichni po...“ svěřila se Blesku Miss České republiky z roku 2005.

VIDEO: Rána pro horňáky! Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová už nechce své přírodní pětky

Video
Video se připravuje ...

Rána pro horňáky! Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová už nechce své přírodní pětky Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Velká prsa ve výstřihu přitahují pohledy, ale nikdo si neuvědomuje, jak je těžké najít vhodné oblečení a navíc velká prsa přidávají na objemu. Vypadám daleko větší, než opravdu jsem. Za ty roky jsme se už naučila oblékat, ale těch přešlapů, co bylo. Závidím holkám s malými prsy, že si mohou obléct téměř cokoliv a i bez podprsenky,“ míní Lucka. A další věc, tři těhotenství daly jejím vnadám taky pořádně zabrat. 

Vnadná kráska letos oslavila 40. narozeniny a navíc 11 let vztahu s hokejistou Jiřím Šlégrem. „Seznámili jsme se na podzim 2010, ale 14. února 2011 jsme se s kluky k Jirkovi nastěhovali a od té doby jsme spolu. Vzali jsme se a rozrostli o dalšího chlapa Roníka (2),“ usmívá se Šlégrová, která hokejistovi řekla ANO v roce 2015. 

Fotogalerie
78 fotografií