Věřili byste tomu, že je někdejší Miss České republiky pro rok 2005 (tehdy ovšem získala korunku krásy pod svým dívčím příjmením Králová) trojnásobnou maminkou? A přece tomu tak je! I když má ale doma tři kluky, na její postavě se tři porody vůbec nepodepsaly. Ostatně to, že se stále pyšní naprosto dokonalou figurou, je občas vidět jak na jejím instagramu, tak i na módních přehlídkách, kterých se i přes svůj vyšší věk – samozřejmě jenom na modelku – tu a tam účastní. Nyní ale ukázala i jinou část svého těla, kterou by jí mnohé ženy mohly závidět: nádherně tvarovaný zadeček.

Za takovéhle křivky platí mnohé dámy plastickým chirurgům těžké peníze – své o tom ví například slovenská hvězdička reality show Zuzana Žilinčíková (34), která za nové pozadí, jež jí vymodelovali ve Španělsku, dala 15 tisíc eur (tedy téměř 364 tisíc korun). Lucie se ale podle všeho může pochlubit přirozenou krásou…

„Tak dost bylo už těch zimních bund! Jak já se těším na jaro a léto, až tu zadnici vyvalím na sluníčku…“ těší se už teď Šlégrová, jež na svém oficiálním profilu sdílela, a to citujeme, „jednu plavkovou prdelínu“. Pozadí v černých bikinách jí na snímku rajcovním způsobem vykukuje z vody v lázních.

VIDEO: Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová: Nesnesitelná bolest hlavy a nečekaná diagnóza!

Video
Video se připravuje ...

Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová: Nesnesitelná bolest hlavy a nečekaná diagnóza! Markéta Reinischová

Fotografii nepochybně pořídil manžel Lucie, známý hokejový trenér a bývalý obránce Jiří Šlégr, s nímž se aktuálně půvabná modelka nachází na romantické dovolené v jednom známém luxusním wellness resortu, kde mají k dispozici například privátní vířivku, saunu či krb.

„Vy jste v topu, naprosto nádherná ženská!“ psaly jí s obdivem fanynky. „Chlapi jsou trošku – a teď promiňte, pánové – jednodušší stvoření, ale od ženský lichotka potěší daleko více, opravdu,“ reagovala na slova chvály potěšená Šlégrová, jíž svůj hold skutečně vzdávali především muži. Mnozí ale požadovali i pohled zepředu…

Fotogalerie
57 fotografií