Hvězda reality show Take me out či Nákupné maniačky, Slovenka Zuzana Žilinčíková, se netají tím, že na sobě ráda kdeco vylepšuje. „Protože jsem žena, nikdy nejsem s ničím spokojená. Toužila jsem po změně. Nejen po výrazném zadku, ale i širokých bocích a úzkém pase, čehož jsem touto operací dosáhla,“ svěřila se na svém instagramu.

Se svým původním pozadím byla Žilinčíková dlouhodobě nespokojená, rozhodla se proto pro pomoc plastické chirurgie. Nebylo to ale vůbec jednoduché. „Po nepodařeném 1. pokusu v Turecku jsem nakonec skončila ve Španělsku,“ prozradila. Jedním z důvodů prý byl i neplatný pas. 

Za nové pozadí dala influencerka 15 tisíc eur, tedy téměř 364 tisíc korun. S výsledkem je ale nadmíru spokojená. „Konečně se můj sen stal skutečností,“ pochvaluje si nyní. 

Rekonvalescence nicméně není žádný med. Žilinčíková si nemůže sednout ani na WC a problém je pro ni i ohýbání. Denně navíc musí brát hory prášků. 

Někteří fanoušci navíc neváhali rýpat, že by možná stačilo správné cvičení. „Myslím, že je to vidět na mojí postavě, ale když už jsi profík na cvičení, tak určitě víš, že jsou geneticky určené partie, které nedáš cvičením... Jako žena nedá cvičením, aby měla větší prsa nebo širší boky, a mně už zadek stagnoval, tak proto jsem ho zvětšila silikonem,“ vzkázala jednomu takovému haterovi. 

Další zase namítali, že investice do zadku je podle nich poměrně zbytečná. „Zbytečné je mít 2 nebo 3 auta, ale člověk je i tak má, protože mu dělají radost, a když člověk něco chce, tak to bude mít, i když je to pro někoho zbytečnost,“ vysvětlila Zuzanita. 

VIDEO: Margarida se vylepšeným zadkem ráda chlubí

Fotogalerie
61 fotografií