Herečka Lucie Benešová tak trochu vylekala své příznivce, kteří při listování svého feedu na instagramu zahlédli její nejnovější fotky. Sdílela totiž snímky, kde jí skrze náplasti nad očima prosakuje krev. Při dalším pohledu, a především poté, co si člověk pročetl popisek, kterým hospodská ze Slunečné svá selfíčka opatřila, ale bylo jasné, že v její domácnosti, jíž vládne manžel Tomáš Matonoha (50), k žádnému domácímu násilí nedochází...

„Odhodlala jsem se společně s mojí kamarádkou Dášulou na ufiknutí víček, páč chceme být věčně mladé a hlavně krásné do toho roku 2022. Né že bychom byly tak staré a ošklivé,“ napsala s humorem sobě vlastním na sociální síť Benešová, která v českých filmech a seriálech vždy ztvárňovala femme fatale a blond sexbomby. S blížící se padesátkou, a patrně i tváří v tvář faktu, že se co nevidět stane babičkou, podstoupila tento zákrok.

VIDEO: Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

„Má to výhody v tom, že se teď pár dní nemusím vůbec líčit, a i přesto mám parádní modrý stíny a vypadám jako sexy Egypťanka. No, sexy… hahaha, to asi moc né,“ vtipkovala se sympatickou nadsázkou plavovlasá herečka, která zazářila mimo jiné i v seriálu Horákovi, anebo v mrazivém thrilleru Sametoví vrazi, který byl natočen podle skutečných porevolučních událostí.

Stejnou plastickou operaci, jak v komentářích přiznala, podstoupila i herečka Tereza Brodská (53). Ta se s Benešovou potkávala před kamerami FTV Prima, z jejichž dílny pochází divácky oblíbená Slunečná. Plastiku si nemůže vynachválit. „Udělala jsem dobře!!!! Konec mindráků,“ prohlásila. Snad bude stejně nadšená i Benešová, až jí splaskne otok a ona na sebe poprvé pohlédne do zrcadla!

Fotogalerie
95 fotografií