Lucie Benešová, která je aktuálně k vidění v seriálu Slunečná v roli rázné servírky s temnou minulostí, a Tomáš Matonoha, jehož si většina českého národa zamilovala coby vysloužilého popového zpěváka Tomiho Paciho ze sitcomu Comeback, mají skutečně velice rozvětvenou rodinu. Společně vychovávali čtyři děti, syna Štěpána (14) a dcery Laru (9) a adoptovanou Sáru (22). A také Luciina nejstaršího potomka, syna Luciána (24), který pochází z prvního manželství Benešové s hercem Filipem Blažkem (48). Jejich početný klan se nyní rozroste o další členy – přibude totiž další miminko!

To právě čeká dvaadvacetiletá Sára, kterou herecká dvojice adoptovala z Dětského domova Domino v Plzni v době, kdy jí bylo sedm let. Dívence dali láskyplný domov a ona z nich nyní učiní babičku s dědečkem, na což se, minimálně tedy Benešová, velice těší. Vnoučátko bude jejich první. I když se nejstarší syn Lucián loni v létě oženil, se svou půvabnou chotí na vlastního potomka podle všeho nespěchají. O dva roky mladší Sára však již bude chovat, a to i bez veselky.

„Moji milí, tak je to tady, potvrzeno!!!! Budu babí,“ jásala na sociální síti herečka. „I když se cítím jako mlaďoška, tak se na tu novou roli moc těším, a na malou cácorku ješte víc. A nejen já, ale i celá naše parta.“ Ve videích, s nimiž se podělila se svými followery na sociální síti, je totiž vidět i slavnostní odhalení pohlaví dítěte, jaké nosí Sára pod srdcem.

VIDEO: Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

To je jasné ihned poté, co Sára se svým partnerem rozkrojí tajemný dort. „Nádherný a fascinující okamžik!!! Takové nervy jsme měli při rozkrojení a tak moc jsme se všichni těšili!!! Nikdo z nás netušil, ani nastávající rodiče, co v bříšku Sárinka nosí. A je to tady!! Naše Sára a její Honzík… no prostě růžoví vědí. Budu babí a budu mít vnučku. Och och och och, co víc si přát! Jdu slavit. Jupí! Držíme palce,“ překypovala Benešová nadšením. Jediný, kdo na společných fotkách moc nadšeně nevypadal, byl budoucí dědeček. Že by se na rozdíl od své ženy na tuhle životní roli ještě necítil?

Fotogalerie
83 fotografií