Plavovlasá zpěvačka Markéta Konvičková, která se proslavila díky svému účinkování v pěvecké show Česko Slovenská SuperStar, v níž se probojovala až do nejlepší desítky a ze soutěže vypadla jako devátá, se minulý rok stala maminkou. V září, tedy měsíc před lékaři určeným termínem porodu, dala život dcerce Amálce. Od té doby ji trápila poporodní kila. „Jsem na tom nejhůř, co jsem kdy byla,“ stýskala si na sociálních sítích interpretka hitů Ami, Cizí světy či Ty. „Na instagramu se každý umí natočit a postavit tak, že vypadá dobře. Ale když se zapomenu, tak se mě lidi ptají, jestli nejsem těhotná…“

Vždy štíhlá zpěvačka tvrdila, že má stejnou váhu jako v době, kdy ji teprve čekal porod, a tak se rozhodla jít do sebe a pořádně na sobě začít makat. „Zhruba před měsícem jsem si dala takovou očistu, devítidenní detox, protože už jsem se necítila ve svém těle komfortně. Voda šla pryč a celkově jsem byla fresh, hodně mi to pomohlo,“ hlásí nyní na instagramu Konvičková, jež úbytek již pět kilogramů dokumentuje fotkou, na níž dává na odiv své křivky. „Jojo efekt zatím nenastal, protože když já, tvrdohlavý býk, se kousnu, tak si jdu za svým. Zapojila jsem cvičení a bikram yogu, už mi Amálka dovoluje mít nějaký režim,“ libuje si zpěvačka.

VIDEO: Markéta Konvičková: S rodinou razíme heslo, kdo málo spí, má hodně zážitků.

Video
Video se připravuje ...

Markéta Konvičková: S rodinou razíme heslo, kdo málo spí, má hodně zážitků. 

S hubnutím a námahou v posilovně v cestě za svou vysněnou postavou ještě rozhodně nekončí. „Ještě mám v plánu 3 kg vytvarovat. Před Vánocema dobrý plán, že? Ale na nový rok to odkládat nebudu. Aneb co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Nejdůležitější je se cítit dobře a být sám se sebou v pohodě,“ motivovala své fanynky Markéta, jíž se před časem splnil sen, tedy že se objevila na titulní stránce časopisu. Jenže jak sama uvedla, fotila ji „ve své nejhorší formě“. „Ale zase mám to nejcennější na světě - zdravé dítě. Zázrak. Všechno ostatní jde v ten moment stranou. Nic není důležitější,“ dodala pyšně.

Fotogalerie
65 fotografií