Charismatický slovenský herec Maroš Kramár změnil image během jednoho jediného večera, což na sociální síti lakonicky okomentoval slovy: „Tak jsem se včera trochu nudil. Co na to říkáte? Život je změna.“ Herec si loni při lockdownu musel na nějaké výstřelky nechat zajít chuť, protože ještě točil Slunečnou a jeho John Linhart nemohl ze dne na den jen tak měnit vizáž. Teď má však již volné ruce. „Maroš to udělal kvůli mladé přítelkyni,“ šuškají si prý jeho kolegové.

A je možné, že trefili hřebíček na hlavičku. Kramár totiž už po rozvodu přiznal vztah se svou půvabnou manažerkou Inou Oravcovou (36), která je o čtvrt století mladší. Maroš si asi chce novým účesem pár let ubrat…

Mnohé jeho fanynky jsou v šoku a jeho změnu neschvalují, některé se mu dokonce nestyděly napsat, že vypadá jako mafián, a že by měl nosit na veřejnosti raději čepici, aby svou hlavu zakryl. Jiní ho zase přirovnávají ke zpěvákovi Stingovi (70) či k Davidu Kollerovi (61). Ozval se i Marošův kolega z pořadu České televize Zázraky přírody Vladimír Kořen (47): „Maroši, máme na konci listopadu točit Zázraky, to nedoroste!“ obával se moderátor.

VIDEO: Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár o sexistické kauze s maskérkou i tučné pokutě! V 7 pádech Honzy Dědka FTV Prima

Všechny reakce ovšem nebyly tak negativní. Eva Holubová (62), která ve Slunečné hrála Johnovu pravou ruku, sekretářku Hanu Schwartzmüllerovou, byla nadšená. „Obrovské ANO!!! KONEČNĚ!!! Pryč s tím naondulovaným ‚princem z NDR‘,“ kvitovala hercovu proměnu, a doporučila mu, aby se coby výborný herec a úžasný komik přeorientoval „z bratislavského týnejdžra do módu britského komika ála Ricky Gervais“.

„Já jsem pro, i když možná budu jediná. Pojď do toho, zlatíčko, oni si zvyknou,“ pobízela ho Holubová, a prozradila mu, že se jí po něm stýká – ať už s loknami nebo s krátkým sestřihem.

Fotogalerie
71 fotografií