Herečka není zrovna typ ženy, co by každou chvíli vysedávala v salonu krásy nebo v kadeřnictví. Své od přírody zrzavé vlasy nechávala růst a bránila se i různým přelivům. Ale už i jí začaly vlasy lehce šedivět, a tak nastal čas s tím něco dělat.

„Nechala jsem si dát přeliv hennou, protože se snažím bránit chemii, a tohle je přírodní barva. Hezky to zakryje pár šedivých vlasů u hlavy a navíc oživí barvu,“ pochvaluje si Markéta. A došlo i na nůžky.

„Ostříhali mi konečky a upravili účes. Mám najednou lehčí hlavu,“ směje se herečka, která si své od přírody kudrnaté vlasy nechala vyfoukat dohladka, ale přitom do objemu.

VIDEO: Markéta Hrubešová po dlouhé době u kadeřníka: Radikální proměna! Je z ní jiná žena

Video
Video se připravuje ...

Markéta Hrubešová po dlouhé době u kadeřníka: Radikální proměna! Je z ní jiná žena Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Jsem opravdu spokojená, je škoda, že to doma nikdo neocení, protože jsem tam momentálně sama. Přítel je v zahraničí, dcera má školu a mě čeká večerní představení v divadle, kde mi účes opět změní,“ posteskla si Hrubešová po návštěvě v kadeřnickém salonu Franck Provost.

Dcera herečky a fotografa Davida Krause, Christel Lilly, v prosinci oslaví 16. narozeniny, ale ve stopách svých rodičů rozhodně nejde. „Dostala se na ekonomickou školu, protože ji velmi baví matematika. Jsem ráda, že nechce být herečkou,“ míní zrzka.

Fotogalerie
49 fotografií