Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Covidová škatulata ve StarDance: Mirai proti hygieně, nový strejda Hlaváčkové a úplně zamlklá Babčáková!

/
  • Jak hvězdy reagují na změny ve StarDance?
    Aktualizováno - 29. října 2021 ● 15:23
    29. října 2021 ● 09:00

    Diváci oblíbené taneční soutěže StarDance si mohou oddechnout, o svůj oblíbený pořad nepřijdou ani tuto sobotu, i když vzhledem k situaci, bude nadcházející večer patřící tanci poněkud netradiční. Tančit totiž nebude Simona Babčáková a Mirai Navrátil, a navíc Tereza Černochová, Andrea Sestini Hlaváčková a Marika Šoposká budou tančit s jinými tanečníky, než jsou zvyklé. Co na takové změny účastníci 11. řady StarDance říkají?

    Kartami ve StarDance zamíchal pozitivní test na koronavirus, který vyšel moderátorce Tereze Kostkové pouhý den po minulém přímém přenosu. Do situace se vložila hygiena a dlouho nebylo jasné, zda se v sobotu vůbec bude tančit a jak bude večer vypadat. To vše už televize prozradila, pojďme se tedy podívat, jak na nastalé změny reagují a hvězdy a jejich tanečníci.

     

  • 1.

    Marika Šoposká

    Oblíbená herečka, která od produkce vyfasovala jako náhradního tanečníka Michala Bureše, na sociální síti odhalila, že taková změna ji zaskočila, ale hned dodala, že Michal jí velmi pomáhá poté, co její tanečník Robin Ondráček musel do karantény. Ve stories pak dokonce sdílela Michalovu fotku s popiskem „Můj novej sobotní kluk“.

     

  • 2.

    Andrea Sestini Hlaváčková

    Další účinkující, která se musí na nějaký čas obejít bez svého původního tanečníka je Andrea Sestini Hlaváčková, která sice dává najevo, že neúčast na Michala Necpála na sobotním díle ji mrzí, ale na druhou stranu to vypadá, že už se nemůže dočkat, alespoň tomu nasvědčuje fakt, že i v době, kdy se nevědělo, jak bude další taneční večer vypadat, řešila, jaký má zvolit účes. „Negativně označkovaná jsem konečně zpět na značkách,“ uvedla Andrea.

     

     

     

     

  • 3.

    Mirai Navrátil

    Oblíbený zpěvák si v sobotu nezatančí. V instagramovém příspěvku sledujícím popsal, jak nastalou situaci vidí on a je jasné, že taková situace ho vůbec netěší. „Je mi to líto, páč všichni, co to děláme, to děláme s láskou, ale dokud nejde o život, nejde o nic,“ stojí v jeho příspěvku, kde se zamýšlí i nad tím, jak fungují hygienici. Jeho post je tak srdceryvný, že nenechal chladnou ani Mariku Šoposkou a Terezu Černochovou.

     

     

  • 4.

    Zdeněk Godla

    Svým fanouškům se ozval i Zdeněk Godla, který sdílel snímek se svou taneční partnerkou Terezou Pruckovou.

  • 5.

    Lenka Nora Návorková

     

    Lenku s Miraiem v sobotu fanoušci neuvidí. Tanečnice tak alespoň sdílela snímek ze svého oblíbeného vystoupení.

     

  • 6.

    Simona Babčáková

     

    Herečka Simona Babčáková je jednou z těch, která si v sobotu nezatančí. K nastalé situaci se ale bohužel nevyjádřila a fanouškům, kteří jí fandí, zatím nic nevzkázala. Snad se brzy ozve, protože i přesto, že v sobotu nevystoupí, bude potřebovat, aby jí diváci posílali hlasy.

     

  • 7.

    Martin Prágr

    Martin Prágr je tanečníkem Simony Babčákové a vzhledem k tomu, že Simona dostala pro nadcházející kolo stopku, může si tanečník užívat volných chvil. Na sociální síti se tak pochlubil snímkem z Moravskoslezských Beskyd.

     

  • 8.

    Adriana Mašková

    Tanečnice Jana Ciny se zřejmě nemůže jejich dalšího vystoupení dočkat. Fanouškům se totiž připomněla Honzovým snímkem, na kterém je vlastně dvakrát, je totiž vyfocen před obrazovkou, na které jsou právě oni.

     

     

  • 9.

    Tereza Prucková

     

    Tanečnice Zdeňka Godly dala najevo, že ji mrzí to, že sobotního kola se nezúčastní Michal Necpál, který bude nahrazen jeho bratrem Jakubem Necpálem.

     

     

  • 10.

    Aleš Háma

    Fanouškům pořadu se ozval i Aleš Háma, který bude sobotní StarDance moderovat místo nemocné Terezy Kostkové po boku Marka Ebena.

  • 11.

    Marek Dědík

    V pátek ráno se z Výstaviště, kde v sobotu večer probíhá přímý přenos StarDance ozval tanečník Marek Dědík, který tančí s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou. „Chystám se na zkoušku StarDance, který se tady zítra natáčí, i s menšími potížemi, co se celý týden dějou. A dobré ráno, právě okolo mě projel Honza Cina,“ pochlubil s ve stories Marek.

  • 12.

    Robin Ondráček

    Tanečník Mariky Šoposké se bohužel sobotního večera nezúčastní a nahradí ho kolega Michal Bureš. „Přátelé, jsem zdravý, všechny testy negativní. To jen Ministerstvo nemoci a diskriminace si myslí, že jsem životu nebezpečný…ale jen do soboty, od neděle už je to cajk. Každopádně díky Michale, že za mě v sobotu zaskočíš👍🏻 pěkně se o Mariku starej,“ napsala na sociální síť Robin.

  • 13.

    Marika Šoposká

    Poté, co tanečník Robin Ondráček musel do karantény, tak Marika Šoposká dostala náhradního tanečníka Michala Bureše.

    Takhle nějak jsem se celý týden cítila. Že chci utýct,že to nemůžu dát,že když přijdu o půlku našeho páru,tak mi praskne srdce. Protože slovo PÁR je začátkem slova PARŤÁK. Protože tanec není jen o krocích,dobách a pózách. Protože tanec je o lásce, přátelství a důvěře. Ale Michal Bureš mě nenechal. Michal dělá všechno, aby mě poskládal dohromady a já jsem mu za to vděčná. Tak nám držte palce,“ pochlubila se z tréninku herečka.

    „Ještě by mi hodně pomohlo,kdyby měl v sobotu Aleš Háma šaty Terezy Kostkové. Děkujuuuuu,“ dodala Marika.

    7295769:full:false:false:false

  • 14.

    Marek Eben

    Bez kolegyně a parťačky zůstane během sobotního přenosu i moderátor Marek Eben. Ovšem už má za ni náhradu - Aleše Hámu. Marek nyní přiznal, že z toho má radost. V jedné věci ale bude mít prý Tereza vždy navrch. Celé jeho vyjádření najdete ZDE.

  • 15.

    Fotogalerie

    Video: 11. řada StarDance

    Video
    Video se připravuje ...

    11. řada StarDance showreel 

    Fotogalerie
    92 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

mak: On nekdo byl s Kostkovou v rizikovem kontaktu? To je po dobu minimalne 15 minut v uzavrenem prostoru bez ochrany dýchacích cest a to vse na vzdálenost mene nez 1,5 metru. Kdo tohle splňuje????
Nikdo, mozna Eben.

(29. 10. 2021 17:25)

fico: chyba

(29. 10. 2021 14:26)

fico:

(29. 10. 2021 14:25)

bb88: Je třeba zrušit tu ***.Raději zařaďte filmy se soudružkou Švorcovou.

(29. 10. 2021 12:13)

konas3: Takže letní kecy o vítězsví nad Covidem byly zase předvolební propaganda! Normálně by takováhle soutěž by měla být pouze pro očkované, nebo uzdravené, Je to krutě diskriminační, vůči lidem s obrovskou imunitou, odporuje lidským právům a určitě to není 100% řešení, protože přenašečem může být každý. Někdy ale už musí začít platit, že pokud nepoužiji všechny dostupné prostředky k vlastní ochraně, nemůžu se zůčastnit hromadných akcí. Kdyby šlo prokazatelně zjistit původce nákazy, jakože to v podstatě moc nejde, existuje určitě nějaký represivní nástroj, minimálně vlastní svědomí. Takže opravdu zbývá jen úzkostlivá prevence.

(29. 10. 2021 10:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy