CeterováVémolou zatím neprozradili, jakého pohlaví bude jejich druhý potomek, a tvrdí, že ani oni si tuto informaci nenechali prozradit. Co ovšem prozradili, jsou jména, která mají pro své druhé děťátko v plánu.

„Pokud to bude děvče, jmenovala by se Viktoria,“ prozradila vnadná Lela, které i druhé těhotenství velmi sluší. „Pokud to bude chlapec, tak jméno vybírá Karlos… pár tipů by měl,“ dodala tajemně modelka. Slavný pár sice nezná pohlaví očekávaného miminka, ale poté co se pochlubili snímkem z ultrazvuku, měli naprosto jasno jejich fanoušci – miminko je prý celý Karlos.

Ovšem to, zda se narodí holčička, nebo chlapeček, zřejmě velmi zajímá malou Lilinku, alespoň podle zveřejněného snímku to tak vypadá. „Lilinka mi každý večer před spaním poslouchá bříško, tak velmi se na sourozence těší,“ prozradila Lela. A vlastně se není čemu divit, protože příchod dalšího člena do rodiny je vždy obrovskou a hlavně radostnou událostí.

Za pravdu jim dávají i Lelini sledující na Instagramu. „Není nic krásnějšího, než když čeká dítě na sourozence a první okamžiky po jeho příchodu,“ napsala jedna ze sledujících k dojemnému snímku, který získal přes pět tisíc srdíček, která vyjadřují, že zveřejněná fotka se líbí.

Video: Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka?

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka? iSport TV

Fotogalerie
65 fotografií