Playmate Lela Ceterová se netají tím, že si už několikrát nechala chirurgicky upravit svá prsa a nastrkala do nich už pořádný balík. Není proto divu, že je často a ráda vystavuje. 

Tentokrát se jí to ovšem úplně nevyplatilo. Když se chtěla pochlubit krásně provedeným make-upem a pečlivě upravenými vlasy, někteří fanoušci nemohli odtrhnout oči z jejího dekoltu. A bohužel ne v tom dobrém slova smyslu. 

„Jste krásná, ale od toho tetování níže jste na kůži nějak odlišná barvou, tak nějak do fialova, to máte čerstvé tetování? Nebo nějaký tmavě fialovy stín, neberte to špatně,“ ptala se například jedna fanynka, která si nemohla nevšimnout zvláštní barvy Lelina poprsí. „Sluší, ale zdá se mi, že máte nafialovělá prsa?“ ptala se další, jestli vidí správně. 

Někteří zašli ještě dál a na místo slušných dotazů neváhali si nevybíravě rýpnout. „Strašný,“ pustila se do Lely fanynka Olga.  „Pozor na přízemní mrazíky s těma ceckama,“ doporučila kousavě další žena. Pak se ale za svůj komentář tak trochu omluvila. „Lela je krásná baba, o tom žádná. Co mě jako první trefilo do očí na této fotce, jsou ta fialová prsa a bradavky dlouho nikde, tak jsem si nemohla odpustit tuto poznámku. Pardon,“ doplnila v dalším komentáři. Modelka sama drží dekórum a k žádným poznámkám se zatím nevyjádřila. 

VIDEO: Blondýna z Vyprávěj a Specialistů Ivana Wojtylová: V 58 letech nové silikony!

Video
Video se připravuje ...

Blondýna z Vyprávěj a Specialistů Ivana Wojtylová: V 58 letech nové silikony! Markéta Reinischová

Fotogalerie
103 fotografií