Herec nejen ze slovenských, ale i českých filmů a seriálů, jako je například pohádka Královský slib nebo populární primácká Slunečná, v níž ztvárňuje bohatého podnikatele Johna Linharta, tráví koronavirovou krizi na místě snů.

Vila v obci Rovinka na břehu stejnojmenného jezírka je v jeho vlastnictví od konce rozvodu s manželkou Natašou v roce 2019. Společnost mu tam dělá fenka a velmi často na návštěvu přijedou děti. Moderátor pořadu Zázraky přírody nepatří k lidem, kteří by své bohatství agresivně dávali na odiv světu, přesto lze u něj nalézt pár snímků luxusní nemovitosti, včetně jejího drahého vybavení.

Video: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu Bára Horáková, Lukáš Červený

Prostornému obýváku dominuje na zdi velkoplošná televize, před kterou je postavená hnědá kožená sedací souprava. Vedle sedačky se nalézá kuchyně či minibar. Z této místnosti vedou točité černé schody do druhého patra, kde se nachází další obývací prostory. Za prosklenými posuvnými dveřmi se rozkládá terasa s výhledem na jezero.

Vila v Rovince není jedinou Kramárovou porozvodovou nemovitostí. Účinkující slovenského zábavného pořadu Inkognito podle loňského zjištění slovenského Nového času vlastní byt v lukrativní části Bratislavy. Tím se ale nechlubí.

VIDEO:Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
54 fotografií