V sobotu museli soutěž StarDance opustit Tereza Černochová a Dominik Vodička. Zpěvačka si diváky získala svou nezlomností a tím, že se jen tak před něčím nezastaví. Porotci ji často chválili slovy, že zvládne snad všechno. Diváci ale nakonec poslali o něco více hlasů jejím třem soupeřům - Tomáši Vernerovi, Janu Cinovi a Martině Viktorii Kopecké

Černochová po konci v soutěži poděkovala na sociálních sítích Vodičkovi za veškerou jeho podporu a pomoc. "Děkuji ti, Dominiku! Žes mě naučil vydržet, držet se, taneční držení a že jsi mě tolikrát ve slabších chvilkách podržel," vzkázala mladému tanečníkovi. "Jsi král parketu!!!! Můj mladší bratr," titulovala ho. 

Nezapomněla ani na diváky. "Všem, kteří nás podporovali hlasy, ze srdce děkujeme!!! Moc nás to spolu bavilo... od začátku (2. srpna) až do konce (4. prosince)," děkovala. 

Černochová rovněž uvedla, že všechny choreografie postavil právě Dominik a všechny ji od srpna do prosince tohoto roku naučil. A zvládl to i přes to, že tančila společenské tance naposledy v tanečních. 

"Miluju humor, miluju nebrat se vážně. Lidé mi buď fandí, nebo mě nesnáší… Důležité je, že se kvůli tomu ve vesmíru nepohne ani lísteček, jak by řekla Simona Babčáková," svěřila se ještě. 

Černochová také popřála všem klidné Vánoce a vzkázala semifinalistům, ať se drží. A zmínila i kapelu Monkey Business. Ta je prý navždy její přístav.

VIDEO: Krasobruslař Tomáš Verner se ztrácí před očima! Tanec s ním dělá divy

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Tomáš Verner se ztrácí před očima! Tanec s ním dělá divy Markéta Reinischová

Fotogalerie
207 fotografií