Dnes večer budou hvězdné páry poprvé tančit dva tance. Nejprve přijdou na řadu ty, které v soutěži ještě nezatančily. Ve druhém kole předvedou tance současné. V nich jim bude zdatnou oporou i pomocníkem zkušená taneční company.

Jelikož to bude velmi náročný taneční večer, tak soutěžící vstávali velmi brzy a scházeli se ve studiu na Výstavišti, odkud se přímé přenosy vysílají. Ranní kávičku a četbu raného tisku si ve své šatně dopřála farářka Martina Viktorie Kopecká. Ta v šestém kole, kdy se naposledy vyřazovalo, měla s tanečníkem Markem Dědíkem nejméně bodů, ale diváci poslali domů Andreu Sestini Hlaváčkovou a Jakuba Necpála, který zaskakoval za nemocného bratra Michala. 

Drobná farářka se fanouškům svěřila se svým bolavým kolenem, které má zpevněné tejpy. Tak snad to na její večerní výkon nebude mít špatný dopad. Její tanečník Marek Dědík nakoukl do její šatny a odhalil, co má na stole. Lahev francouzského šampaňského, krémy, kapky do očí, umělé řasy, sladkosti, nebo namalovaný obrázek od fanoušků. 

VIDEO: Hvězda StarDance Mirai Navrátil: Dohra tokání s Šoposkou na večírku

Video
Video se připravuje ...

Hvězda StarDance Mirai Navrátil: Dohra tokání s Šoposkou na večírku Markéta Reinischová

„Tohle je stůl, ze kterého vždycky vím, že něco pomůže. To je taková sbírka povzbuzení, duchovního i světského rázu,“ okomentovala svůj stolek Kopecká. 

Tereza Černochová byla nadšená ze sněhové nadílky a křupajícího sněhu pod nohama. „Snad nám sněží štěstí,“ přeje si zpěvačka, která tančí s Dominikem Vodičkou

Ranní sníh potěšil i moderátorku večera Terezu Kostkovou. „Vypadá to, že večer dávají v telce Mrazíka, co? A ono Stardance,“ usmívá se zasněžená herečka. 

Porotkyně Tatiana Drexler se pochlubila negativním testem na covid, takže je jasné, že zasedne v porotě stejně jako Jan Tománek, Richard Genzer a uzdravený Zdeněk Chlopčík

Fotogalerie
72 fotografií