Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zásadní okamžiky 8. kola StarDance: Další covid pozitivní, rozjuchaný Chlopčík a slzy Černochové!

/
  • Osmé kolo StarDance
    4. prosince 2021 ● 22:48

    V osmém díle se o další postup mezi sebou utkaly zbylé čtyři taneční páry. Předchozí kolo bylo charitativní a nevyřazovalo se, takže posledním odpadlíkem byla Andrea Sestini Hlaváčková (35) s Jakubem Necpálem. Dnes se s tanečním parketem rozloučila dvojice Tereza Černochová a Dominik Vodička, kteří nebyli podle poroty nejhorší, ale diváci rozhodli jinak. 

  • 1.

    Chlopčík je zpět

    Po dvoutýdenní absenci do poroty usedl „kat“ Zdeněk Chlopčík, který onemocněl covidem. Na jeho místo v minulých kolech zasedl choreograf Václav Kuneš, který už v tomto díle pomáhal soutěžícím s druhým, moderním tancem. „Náš starý dobrý negativní Zdeněk,“ přivítal Chlopčíka Eben. „Já jsem rád, že jsem negativní,“ odpověděl porotce a Marek dodal: „I my. A těšíme se na pětky a šestky.“ 

  • 2.

    Covid zaútočil v bandu

    Covid zaútočil i do Moondance Orchestry, kterou řídí Martin Kumžák. Skolil doprovodné hlasy - Naďu Wepperovou a Michala Cermana, za oba naskočili náhradníci. V hledišti nechyběla poslední odpadlice Andrea Sestini Hlaváčková s oběma bratry, tanečníky Michalem a Jakubem Necpálem. Přišel i Zdeněk Godla, nebo tanečnice Natálie Otáhalavá. 

  • 3.

    Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

    První valčík patřil Tomáši Vernerovi a Kristýně Coufalové. Zatančili na píseň z Tarantinova snímku Nespoutaný Django. „Jako jeden z mála páru nepoužíváte hodně věcí, což se mi líbí a stačím vnímat tanec,“ rýpl si do Marka Dědíka a jeho tanečnice, kteří mají velmi složité, až herecké choreografie, které odvádí pozornost od techniky tance. „Tomáši to vaše držení, ta vaše dlaň musí být uzavřená a málo jste klouzali,“ ohodnotil první dvojici Chlopčík. Porota je ohodnotila číslem 34! 

    Druhý tanec byl scénický s company. Tomáš i Kristýna oba v černém předvedli dokonalé představení na song z filmu Hunger Games, které zvedlo porotu ze židlí a tleskali vestoje! To se stalo poprvé. „Takhle jako vy, bych to já nikdy nezatančil,“ přiznal Jan Tománek. „Kristýnko, dneska se na mě nezlob, ale Tomáš byl dnes o hodně lepší,“ překvapil Zdeněk. Jejich vystoupení jim vyneslo 40, poprvé čtyři desítky od poroty! Tak to je pecka. 

  • 4.

    Jan Cina a Adriana Mašková

    Jan Cina a Adriana Mašková v modrých modelech připomínali palubní personál v letadle, a to se potvrdilo i v jejich choreografii na jive. „Bylo to skvělé, skvělé to bylo, opravdu skvělé, skvělé,“ opakovala se Tatiana Drexler, které chyběl v jejich tanci rytmus. Zdeňkovi v jejich podání chyběl jive a dokonce to nazval tajtrdlíkem! Pár si nakonec i přes dost ostrou kritiku vykoledoval 29 bodů. 

    Současný tanec předvedl druhý pár večera. Honza si dokonce v páru zatančil s mužem, ale konečné objetí patřilo jeho taneční partnerce Adrianě. Cina si vybral píseň, kterou má jako vyzvánění na telefonu. „Vy tančíte rád, jak já rád mluvím, celé to působilo dokonale a užil jste si to,“ netajil se Tománek a jeho slova potvrdil i Zdeněk, který viděl rukopis choreografa Václava Kuneša. Geňovi jejich vystoupení připomnělo taneční léta v seskupení UNO, kde tancoval. A stejně jako první pár i oni dostali čtyři desítky. 

  • 5.

    Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

    Hříšné paso doble připadlo na Martinu Viktorii Kopeckou a Marka Dědíka. Víc než jejich tanec zaujala nahá hruď Marka a vlající sukně farářky, která odhalila její nohy a pozadí. „Ona tančí jak pohan,“ podotkl trefně Marek Eben. „Trošku mi z minulé řady připomínáte Jakuba Vágnera, který zabral, a vy taky. Výborný,“ pochválil je Jan Tománek. Tak kolik? 30. 

    Scénický tanec začal úvodním slovem Martiny Viktorie a pokračoval velmi pomalou choreografií, kde kromě Marka byli ještě dva tanečníci. Porota opět chválila, až přechvalovala. Ale Tatiana v bodování překvapila a dala 9, zatímco její kolegové desítky, takže 39. 

  • 6.

    Tereza Černochová a Dominik Vodička

    Poslední tanec a zároveň druhý valčík první půlky zatancovala Tereza Černochová a Dominik Vodička. Píseň Ona se brání si vybrala od svého otce Karla Černocha. „Terezko a Dominiku moc krásný valčík, klouzal po parketu, vláčný, moc krásný. Chápu, že ti málem ukápla slzička,“ ohodnotil Terezu Chlopčík, který jako jediný zpěvačce tyká. Tereza skutečně je stěží zadržovala slzy... Celkové hodnocení bylo velmi, velmi vysoké a i body - 37, a to je doposud nejvíc! Jedině Tereza... 

    Druhý tanec pojali velmi romanticky, došlo i na zvedačku Terezy.  A právě tady se zpěvačka přirovnala k mokré pšenici. Porota překvapivě nebyla moc nadšená, a tak jim to vyneslo jen 34. 

    Do semifinálového kola se nedostala dvojice - Tereza Černochová a Dominik Vodička. Tereza poděkovala nejenom své dceři, mamince, ale i svému tanečníkovi.  Neobešlo se to bez slz a závěrečného tance. Škoda, byli opravdu dobří... 

     

    Fotogalerie
    96 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 20

nick55: Tak Eben se postaral o to, že ČT u StarDance zrušila po půlnoci na dnešek diskuzi diváků. To si chlapec naběhl na vidle s tím rejpnutím do Číny. A trapná, uhihňaná Terakostka si už nepřečte, co si lidé o jejím stylu moderování skutečně myslí. ČT kašle na diváky, ti se tedy vykašlou na posílání sms. Proč taky přispívat na toho molocha, aby měl generální na roční milionové prémie ?

(06. 12. 2021 14:40)

1pravda1: tak tomu říkám veřejnoprávní čt DNEŠNÍM DNEM BYLY ZRUŠENY VŠECHNY DIVÁCKÉ DISKUZE NA ČESKÉ TELEVIZI - OFICIÁLNÍM WEBU, ČÍ JE VLASTNĚ TA TELEVIZE?

(06. 12. 2021 10:37)

bleskbulvar: Stačí si přečíst pár tvých příspěvků a hned je každému jasné,
že jsi životní ztroskotanec. Vzbuzuješ jen lítost.

(05. 12. 2021 17:53)

Michaela321: No vypadá to že to stejně sežrala sama, podle toho jak vypadá. Skoro každý ve stardance kila schazuje, jen tahle vyžraná nádhera vypadá že spíš kila nabrala

(05. 12. 2021 17:10)

panda82: a kdo tě nutí se koukat, takže patříš nezi dementy nebo vypytlance

(05. 12. 2021 14:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy