Tereza Černochová byla velkým překvapením ve StarDance. I když má nějaké to kilo navíc, tak po parketu doslova plula a hlavně z ní vyzařovala lehkost, ženskost a sexappeal. O 13 let mladší Dominik Vodička v ní probudil taneční talent a zpěvačka předváděla nádherná čísla. 

Její poslední valčík byl pastvou pro oči a porota ho ohodnotila velmi vysoko - 37 bodů. Vybrala si píseň Ona se brání, kterou zpíval její otec Karel Černoch (†64). „Terezko a Dominiku moc krásný valčík, klouzal po parketu, vláčný, moc krásný. Chápu, že ti málem ukápla slzička,“ ohodnotil Terezu Chlopčík a ona skutečně jen stěží zadržovala slzy. Ale její vlhké oči mluvily za vše...

Škoda, že se jí stejně jako valčík nepovedl scénický tanec. Romantické, ale tak nějak ploché. Ale i nižší hodnocení poroty je udrželo na třetí příčce, bohužel divácké hlasy rozhodly jinak a Tereza s Dominikem šli z kola ven. 

VIDEO: Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance Jiří Marek

Thanx Bambini… nejlepší poslední týden… snad ještě někdy si to v klidu, v tempu zatancujeme… ten tanec i my si to zasloužíme!!“ rozloučila se na sociální síti Černochová, která ve svém posledním soutěžním kole dala hned dvě zvedačky. A to se cení. Poděkovala nejenom svému tanečníkovi, ale i mamince a dceři Lauře. 

Její výkon ohodnotila potleskem herečka Jana Plodková (40), která sama ve Stardance soutěžila a Lenka Krobotová (44). „Ty jsi měla vyhrát!!“ A myslí si to i fanoušci. „Byla jste úžasná. Nepatřila jsem k Vašim fanouškům, ale kola od kola ve StarDance jsem měnila názor a teď tedy smekám. Milá, sympatická a navíc fakt pohybově dobrá. Nepřestávejte tancovat." 

Fotogalerie
66 fotografií