Léta neměla se zrakem problémy, ale rok před čtyřicítkou musela navštívit očního lékaře. „Dlouho mě bolela hlava a nejhorší to bylo, když jsem řídila za šera nebo tmy. Myslela jsem, že to přejde, ale nakonec mě napadlo, že to může souviset s očima. A taky jo, naměřili mi dioptrie a mám brýle,“ prozradila Blesku LucieŠlégrová

Jelikož je často za volantem, a to hlavně se syny, které neustále někam vozí, rozhodně to nechtěla podcenit. „Jak jsem začala nosit brýle, tak je po bolestech a v noci vidím jak ostříž,“ směje se Lucie, která ráda podpořila kampaň BESIPu a GrandOpticalu.

VIDEO: Nejvnadnější misska Lucie Šlégrová: Nesnesitelná bolest hlavy jí přivedla k lékaři! 

Video
Video se připravuje ...

Nejvnadnější misska Lucie Šlégrová: Nesnesitelná bolest hlavy ji přivedla k lékaři! Markéta Reinischová

„Dozvěděla jsem se, že právě špatný zrak je na vině u zhruba stejného počtu nehod jako alkohol. Skoro polovina řidičů nevidí správně a tím si zadělávají na problém,“ říká kráska, která s manželem strávila několik dní v Petrohradě.

„Nevěřila jsem, že se tady tak skvěle najím, a navíc je to krásné město. Jediný problém problém jsem měla s azbukou, protože jsem ve škole už neměla ruštinu,“ směje se trojnásobná maminka synů Roberta (14), Richarda (12) a Rona (1).  

Fotogalerie
58 fotografií