Nedávno v Praze představila novou píseň Pro Tebe, kterou věnovala svému otci Karlu Gottovi (†80). Při té příležitosti na sebe několikrát strhla pozornost nešťastnými vyjádřeními do médií, teď už je ale opět doma ve Finsku. 

Týden v Praze byl pro dceru legendárního Slavíka velmi vyčerpávající. „Jsem doma, teď si chci po náročném týdnu v Praze odpočinout!“ hlásila v sobotu dopoledne. A ačkoli tady má maminku a další příbuzné, rozhodně se do Česka v nejbližší době vracet nehodlá. 

„Já jsem po příletu pochopila, že bych zase byla pod drobnohledem lidí, bez Tima a tedy nešťastná,“ uvedla s tím, že její domov je teď Finsko. V Česku si ale naopak dost vydělala - za natočení písně a klipu k ní totiž Ital Gabriel Grilotti dal 50 tisíc korun. Také Dominice podle všeho přispívá na na soukromý pokoj v domově důchodců na Praze 9 pro její maminku Antonii.

Ačkoli byl vztah s Timem kolikrát velmi bouřlivý, jak se zdá, v současnosti jim všechno klape jako na drátkách. „Tím, že se vrátil z Ameriky a chová se ke mně hezky a nedělá žádné blbosti, tak se na něj i těším,“ přiznala Blesku Dominika s tím, že má nyní její manžel svou bipolární poruchu pod kontrolou.

Zatímco byla Dominika v Čechách, Timo trávil čas v Mexiku. Teď jsou ale opět spolu. Slova o obnovené lásce se tak čerstvá tmavovláska rozhodla dokázat i činy. Na sociálních sítích se pochlubila romantickou večeří: „Večeře s mým drahým Timem v naší oblíbené nepálské restauraci,“ informovala své sledující Gottová a ukázala, jak si s Timem dopřála.

„Timo si obvykle dává máslové kuře, já jehněčí se špenátem, česnekem a zázvorem,“ prozradila. Ačkoli v poslední době trávila hodně času s movitým italským hudebníkem Gabrielem Grillottim (62), zdá se, že mužem jejího srdce je pořád Timo.

VIDEO: Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to... Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
138 fotografií