Krásnými blondýnkami se to kolem Romana Šebrleho v posledních dnech jen hemží. Zatímco za moderátorský pultík v Hlavních zprávách s ním zasedla půvabná blondýnka Soňa Porupková, která vystřídala těhotnou blondýnku Evu Perkausovou, do postele s ním vlezla sexy blondýnka Kristýna Černá.

„Z nabídky jsem byla mile překvapena. S Playboy magazínem spolupracuji na foceních již rok, ale v roli modelky je to pro mě premiéra. Zároveň jsem byla polichocena i volbou partnera pro focení, pózovat s legendou českého sportu a současnou hvězdou televizního zpravodajství je sen každé ženy,“ přiznala modelka a majitelka firmy, jež vyrábí luxusní prádlo.

Právě v tom Kristýna předvedla své křivky, velká ňadra a pevný zadeček. S takovou blondýnkou by si na jedno lůžko lehl každý muž, ale Roman Šebrle dostal to privilegium. „Když jsem se dozvěděl, že mám možnost pózovat na titulní straně prestižního magazínu, jako je Playboy, byl jsem nadšen. Není zcela běžné, že muž pózuje na titulní straně Playboye, takže jsem nabídku s radostí přijal,“ netajil se bývalý atlet tím, že se mu focení vedle pohledné modelky velmi líbilo. Jen, jak se na to doma asi tvářila jeho přítelkyně, také blondýnka, Lenka Kovaříková?

Video
Video se připravuje ...

Šebrle se svojí novou holkou v Playboyi! Podívejte se na ukázku! Playboy

Fotogalerie
29 fotografií