V pátek se na Sicílii začali slétat pozvaní hosté na svatbu Aleny Šeredové s miliardářem Alessandrem Nasim (49). Hned večer se všichni sešli na předsvatebním mejdanu, kde to ženich rozjížděl s tchánem. Zatímco se pan Šereda lehce pohupoval v bocích, Alessandro okolo něj poskakoval jako na pérkách. Až ho Alena se smíchem musela odvléct.

Obřad proběhl v sobotu v poledne v klidu na radnici v Notu, z něhož novomanželé odjeli stylově pětistovkou fiátkem v tyrkysové barvě a bez střechy. Jak jinak, když je ženich dědicem Fiatu. 

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová se provdala 

Pak nastal oficiální mejdan, a to v luxusním venkovském sídle, kde se konají soukromé svatební, narozeninové, nebo jiné party. Kamenný dům má nádherný bazén a venkovní prostor, kde na zakázku připraví dokonalý raut.

Mezi hosty se procházel hrající saxofonista. I uvnitř byla dokonale prostřená tabule. Všichni svatebčané měli náramky s nápisem "Jsme rodina" a mohli si vzít pytlíček zřejmě s dárečkem pro štěstí. Na rozlehlé zahradě pod branou obalenou bohatě nevěstiným závojem si novomanželé dali slib a proběhl další obřad. 

Sídlo má jedinou chybu, a to, že zde nelze ubytovat, jen pařit. Nevěsta, která se za den až šestkrát převlékla, předvedla, že to jí jde stále dobře. Po půlnoci byla královnou parketu. V mini a na vysokých podpatcích poskakovala jako zamlada. Jelikož se mejdan protáhl až do rána, tak se hosté probouzeli v neděli v poledne. Někteří při odletu přiznali, že se spát tentokrát rozhodně nešlo...

Fotogalerie
85 fotografií