Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Předsvatební party u bazénu, ženich křepčil s tchánem a trable hostů v pustině

/
  • Alena Šeredová se vdává a velký mejdan proběhl už den před veselkou
    Aktualizováno - 17. června 2023 ● 16:17
    16. června 2023 ● 13:17

    Velkolepá italská veselka, při níž Alena Šeredová (44) řekla ANO dědici Fiatu Alessandrovi Nasimu (48), je tu. Hosté se už v pátek začali sjíždět na místo činu, které má ohromující výhledy. Kdo by si řekl, že před velkým dnem budou všichni nabírat síly a šetřit se, je na omylu. V luxusním hotelovém rezortu se rozjela divoká párty u bazénu, při níž dokonce ženich vzal do kola svého českého tchána, Alenina tatínka, a křepčil kolem něj jako kamzík. A v sobotu na poslední chvíli dorazila i nejlepší kamarádka z Česka - soukromým tryskáčem!

  • 1.

    Česká kamarádka Pavla Vrbová

    Na poslední chvíli do italské Catanie přiletěla Aleny nejlepší česká kamarádka, modelka Pavla Vrbová. S manželem a dcerami letěli soukromým letounem. 

    Za chviličku, Aleno a Alessandro,“ poslala vzkaz budoucím manželům před odletem půvabná brunetka, která má v Česku zastoupení známé italské značky. 

    Pavla se s Alenou přátelí víc jak 20 let a právě Šeredová jí šla za svědka, když se v roce 2009 vdávala za podnikatele Jana Vrbu. Vrbová nechyběla na Alenině první svatbě s Gigi Buffonem. 

    Pavla Vrbová
    Autor: instagram.com

  • 2.

    Prozrazené tajemství

    Modelka už před časem prozradila, že svatba se bude konat v sobotu 17. června na Sicílii. Ohledně konkrétního místa byla ale tajemná. Nicméně svatební hosté, kteří už se na veselku sjížděli už od čtvrtka, to práskli za ní. Jejich cesta totiž vedla do Katánie, druhého největšího města na ostrově.

    Hosté už se sjíždějí na svatbu Aleny Šeredové a sdílejí snímky z místa veselky.
    Autor: Instagram

  • 3.

    Delegace v jednom letadle

    Přátelé budoucích novomanželů sdíleli snímky ze své cesty na Sicílii, jak z auta, tak z letiště, kde nastupují do letadla. Jejich další kroky pak už vedly do luxusního hotelu na pobřeží Il Grande Hotel Baia Verde, kde jedna noc stojí kolem 10 tisíc korun. Společně povečeřeli, popili vínko a hlavně se všichni pokochali dech beroucími výhledy.

    Hosté už se sjíždějí na svatbu Aleny Šeredové a sdílejí snímky z místa veselky.
    Autor: Instagram

  • 4.

    Česká účast

    Na místě byl připravený už i kadeřník Tyl Marty. „Jsem tady, čekám na tebe,“ vzkázal Aleně od hotelového bazénu se sklenkou vína v ruce. 

     

    Nevěsta zatím ještě ráno plnila povinnosti matky. Odvezla syny do školy, kde mladšího Davida čeká ještě závěrečný test, a běžela domů balit.  „A pak vyrážíme,“ napsala Šeredová k jejich společné fotce z pátečního rána.

    Kadeřník Aleny Šeredové Tyl Marty
    Autor: Instagram

  • 5.

    Bazénová party

    Hosté, kteří dorazili již ve čtvrtek, trávili pátek relaxováním u bazénu, procházkami po dech beroucí přírodní rezervaci či na pláži. Když se slunce začalo klonit k západu, začalo ožívat okolí hotelového bazénu. Aleniny kamarádky nahodily lehké letní róby zářivých barev a elegantních střihů, pánové v letních oblecích či lněných košilích s budoucím ženichem popíjeli drinky. 

    Hosté už se sjíždějí na svatbu Aleny Šeredové a sdílejí snímky z místa veselky.
    Autor: Instagram

  • 6.

    Aleno, už dost!

    „Už přestaň s tím instagramováním a pojď se věnovat hostům,“ pokáral Alenu její kamarád. Ta totiž na svých sítích neúnavně sdílela všechny zmínky od blížících se hostů. Tak se na přátele těší. Nakonec se u bazénu v dlouhé květinové plážové róbě zjevila také a s radostí sledovala, jak se všichni baví. Obklopena svými nejbližšími i syny Davidem a Louisem, které má z prvního manželství s fotbalovým brankářem Buffonem.

    Hostitelka a nevěsta Alena Šeredová
    Autor: instagram.com

  • 7.

    Zeťák s tchánem v jednom kole

    Předvatební mejdan se nakonec natolik rozjel, že někteří nestačili zírat. To když nastávající novomanžel Alessandro vzal do kola Alenina tatínka Bohuslava, dobře o hlavu zeťáka převyšujícího, a začal kolem něj poskakovat jako kamzík!

     

    Alena jako správná hostitelka neztrácela kontakt se všemi příchozími. Jedni kamarádi dorazili na místo až pozdě v noci a po cestě polními cestami je potkali trable, když měli co dělat, aby se na prašné cestě udrželi ve vyjetých kolejích. 

    Budoucí zeťák vzal do kola Alenina tatínka
    Autor: instagram.com

  • 8.

    Dary už před svatbou

    Šeredová už dopředu dostává mnoho darů, většinou nádherné kytice, přišly jí i bílé polobotky se zlatě vyšívaným písmenem A na patě. Ty modelka zcela jistě na svatebním mejdanu využije.

    Alena Šeredová se těší z prvních svatebních dárků.
    Autor: Instagram

    Alena už jednou svatební šaty oblékla, a to, když si brala italského fotbalového brankáře Gigiho Buffona v létě 2011 v Praze. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    60 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 19

krapotkin: Dědicové BMW žijí v Argentině a patří jim jen 61%. Jsou to potomci fašisty Hesse.

(18. 06. 2023 04:13)

Uživatel_5125828: Jen zbyva jeste sdelit kolik stal ten soukromy let a jak velkou uhlikovou stopu zanechal 😎

(17. 06. 2023 22:37)

Květoslava Velanova: Paní Aleně to štěstí po prvním nevydařeném manželství přeji. .Vždy mě byla sympatická, nenamyšlená. Takže přeji všechno nejlepší, hodně lásky a tolerance a dlouhý život.

(17. 06. 2023 18:05)

amej: Moc pěkné to asi bylo

(17. 06. 2023 16:58)

Hestia1: Vzala by si ho, kdyby byl jen pouhým zaměstnancem? Toť otázka, ale láska je láska

(17. 06. 2023 15:54)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy