Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nejdivočejší chvíle nevěsty Šeredové! Sexy fotky i nevěra »italského Jágra«

/
  • Šeredová toho zažila opravdu hodně.
    16. června 2023 ● 05:00

    Holka z Prahy, která dobyla svět. To je česká topmodelka Alena Šeredová (45), která co nevidět vstoupí do manželství s dědicem slavné automobilky Fiat Alessandrem Nasim (49). Její cesta ke štěstí nebyla jednoduchá, nakonec se ale přece jen dočkala...

  • 1.

    Holka z Prahy

    Alena Šeredová se narodila 21. března 1978 v Praze na Vinohradech, kde strávila i většinu svého dětství. S modelingem začala již velmi brzy – už jako patnáctiletá fotila se slavným uměleckým fotografem Jadranem Šetlíkem (71). Pouhý rok nato už pracovala i v zahraničí, například v Řecku. V sedmnácti letech přijela Šeredová poprvé do Milána, světového centra módy. Tehdy ještě neměla ani tušení, že se prosluněná Itálie na dlouhé roky stane jejím domovem. 

  • 2.

    Úspěch na Miss

    V roce 1998 skončila druhá v soutěži Miss ČR, kam se přihlásila na popud svého přítele, slavného moderátora Bořka Slezáčka (56). A jelikož tehdejší vítězka soutěže Kateřina Stočesová (43) údajně neovládala dostatečně angličtinu, byla místo ní vyslána na Miss World, kde se dostala do užšího finále deseti nejlepších. Tento úspěch překonala až v roce 2006 Taťána Kuchařová (35), která soutěž Miss World vyhrála.

  • 3.

    Gigi Buffon

    Na začátku nového milénia poznala Šeredová „italského Jardu Jágra“ fotbalu Gianluigiho „Gigiho“ Buffona (45). A byla z toho láska jako trám... Slavná modelka a úspěšný fotbalista – pár jako z pohádky! „Gigi má skvělou fyzičku a v posteli je lepší než Rocco Siffredi,“ pochvalovala si tehdy podle webu fotbalportal.cz a přirovnala svého milého ke slavnému pornoherci. Krásná Češka ale v Itálii rozhodně nezaujala jen vztahem se slavným mužem...

  • 4.

    Z mola do filmu

    Šeredová totiž kromě přehlídkových mol uspěla také v televizi – v Česku i Itálii – a rovněž u filmu. „Celkem jsem natočila už pět filmů.... Snímky šly ale do italských kin,“ řekla v roce 2017 serveru iDnes.cz. Na kontě má například romantickou komedii Christmas in Love s hollywoodskou hvězdou Dannym De Vitem (78). 

    Alena Šeredová
    Autor: /Youtube/

  • 5.

    Málem Bond girl

    V minulosti jí také jen těsně unikla role Bond girl ve filmu o agentovi 007. „Mohla za to moje výška. Dostala jsem se do nejužšího výběru. A pak nic,“ posteskla si tehdy. Šeredová jakožto Bond girl (se svými 180,5 centimetry) nemohla být vyšší, než Bond!

  • 6.

    Synové

    Netrvalo dlouho a ze vztahu s italským fotbalovým hřebcem (a jedním z nejlépe placených brankářů světa) vzešly dvě děti. 28. prosince 2007 na soukromé klinice v Turíně přivedla na svět syna Louise Thomase, 2. listopadu 2009 pak ještě jeho mladšího brášku Davida Leeho. 

  • 7.

    Svatba v Praze

    Velkou pozornost široké veřejnosti přilákala v létě 2011 svatba Šeredové s Buffonem v bazilice sv. Petra a Pavla na pražském Vyšehradě. V té době měli za sebou již šestiletý vztah.

  • 8.

    Drsný rozvod

    Už o tři roky později ale následoval rozvod. V roce 2014 totiž Buffon poznal televizní moderátorku Ilariu D’Amicovou (49) a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Sportovec si s komentátorkou začal románek a manželství šlo k ledu. „Prošel jsem si nepředstavitelným utrpením,“ tvrdil brankář italskému listu Corriere Della Sera. „Teď vím, že to, co se stalo, za to stálo. V podobě Ilarie mě potkalo největší štěstí,“ dušoval se Buffon. S Ilariou si pak pořídil dalšího syna Lopolda Mattiu (7). Sporťačka ovšem připomíná starší kopii Aleny... 

     

    Jestli nicméně Buffon rozchodem trpěl, Šeredová rozhodně trpěla ještě víc. Nakonec se z toho ale dostala. „Po stresovém období s Gigim, kdy jsem zhubla nejvíc ve svém životě, přišlo období hojnosti. Jím vše a piv si dám, kolik chci,“ řekla pro Blesk.cz. Dohromady spolu Šeredová a Buffon strávili 12 let.

    Gigi Buffon s partnerkou

  • 9.

    Dědic Fiatu

    Asi nikoho nepřekvapí, že kráska dlouho sama nezůstala. Jak ale sama mnohokrát přiznala, moc dobře věděla, že najít toho správného, zodpovědného a spolehlivého muže se dvěma dětmi na krku nebude jednoduché. Nakonec se poštěstilo! A byli to právě synové, kdo jí novou lásku přihráli do cesty. 

     

    „Vlastně jsme se seznámili přes moje děti. Starší syn má kamaráda, jehož maminka nás pozvala k nim na víkend na hory a Alessandro je jejich příbuzný, tak tam byl také,“ prozradila Deníku o dědici automobilky Fiat Alessandru Nasim

  • 10.

    Dcerka

    Pak už to šlo ráz na ráz. Alena obzvlášť oceňovala, že na ni pohledný miliardář nijak netlačil a dal jí tolik času, kolik potřebovala. Nakonec vykvetl krásný vztah a v květnu 2020 se jim narodila společná dcerka Vivienne Charlotte (3). Pro úspěšného podnikatele to bylo vůbec první miminko. 

  • 11.

    Svatba na Sicílii

    Nakonec přijde i svatba. Své „ano“ si snoubenci řeknou 17. června na prosluněné Sicílii, na svatební cestu si ale novomanželé budou muset ještě počkat. „Svatebka bude až v srpnu, protože budoucí manžel má dovolenou jenom v srpnu. ,Jenom'... Naštěstí má alespoň nějakou,“ prozradila Alena v instastories na dotazy fanoušků. 

     

    „Za svědkyni mi půjde Lavinia Borromeová, budeme mít asi sto hostů a venkovní párty. Vše zorganizovala moje kamarádka a svatební koordinátorka Alessandra Brillová, která připravovala svatbu i Chiary Ferragniové v Notu,“ prozradila Šeredová italskému listu Oggi

     

    „Bereme se na místě, kde jsme ani já, ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás oba bylo překvapení, jedinečná vzpomínka,“ svěřila se.

  • 12.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Alena Šeredová ráda ukazuje své poprsí. Italové na to slyší... /Youtube/

    Fotogalerie
    338 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

eiben: Je to nula zlatokopka ktera vybira chlapi jen milionare a dostava tolik prostoru za co?

(16. 06. 2023 20:38)

JaNat: Přeji jim hodně štěstí a tolerance.

(16. 06. 2023 12:29)

lucie13: Postavu má super, byla to hezkà holka a i hezká ženská. Já míry modelky se svými 165cm nemám a mám asi i jednodušší život, novináře nezajímám

(16. 06. 2023 10:40)

illenne: Ta odhalená prsa, je vidět, co k tomu dodat. Tak se dobývá svět? Je v článku také uvedeno, že se měla vyjádřit-Gigi má skvělou fyzičku a v posteli je lepší než Rocco Siffredi. A na to přišla jak? "Teď vím, že to, co se stalo, za to stálo. V podobě Ilarie mě potkalo největší štěstí,“ dušoval se Buffon. A já se mu ani nedivím.

(16. 06. 2023 10:26)

Kristýna Fla: Já to rozklikla jen proto, abych zjistila, jestli někoho vůbec zajím. Proč ji dáváte tolik prostoru, když už to není ani žádná Češka?! Co pro nás tak vyjímečného dělá?

(16. 06. 2023 10:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy