Šeredová a Buffon se po šestileté známosti vzali v létě 2011 na pražském Vyšehradě. Zatímco ženich přijel do baziliky sv. Petra a Pavla v elegantním Bentley, nevěsta zvolila bílého Rolls Royce.

Bazilika ze 14. století byla vyzdobena bílými květinami, které byly na místo přivezeny až těsně před obřadem. Snoubenci tak museli zaplatit jen hodinový pronájem. A šetřila na sobě dokonce i nevěsta: elegantní svatební šaty bez rukávů nepocházely od žádné luxusní značky, jak by s příjmy novomanželů leckdo čekal. Po společném odchodu z baziliky novomanželé vypustili bílé holubice.

K oltáři z restaurace

Gigi po boku své maminky vkráčel do kostela z nedaleké restaurace, kam se svatebčané po obřadu přesunuli na slavnostní hostinu. Té se účastnilo zhruba 60 hostů. 

Následně se všichni odebrali do hotelu Kempinski poblíž Obecního domu, kde se mohli v pohodlí věnovat oslavám. Koho skolila únava, ten si mohl jít rovnou lehnout a nemusel nikam cestovat. Během párty v hotelu také nevěsta hodila kytici do davu hostek.  

Chybět samozřejmě nemohli ani synové manželů Louis Thomas a David Lee, kterým v té době byly 4 a 2 roky. 

Buffon šetřil

Za celou veselku mohli Šeredová a Buffon zaplatit maximálně milion korun. To se sice může zdát jako opravdu vysoká částka, Gigi ale v té době vydělával miliony ročně. Pro pár tak šlo v podstatě jen o drobné. 

Manželství nevydrželo

Manželství bohužel příliš dlouho nevydrželo... Už v roce 2014 poznal Buffon sportovní komentátorku Ilariu D'Amicovou, která je Aleně nápadně podobná,  propadl jejímu kouzlu a následoval rozvod. 

Video
Video se připravuje ...

Kdo je miliardář Šeredové a proč čekali na povolení? A Bohouš Josef šokoval vzhledem! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
332 fotografií