Alena měla zřejmě volnou chvilku a využila ji k tomu, aby potěšila své fanoušky na instagramu. Nechala je, aby jí kladli otázky, přičemž ona na ně pak ve stories odpovídala. A nešetřili ji...

Zeptali se například, jestli má botox, případně jestli už někdy podstoupila plastickou operaci. „Tak zrovna teda ho nemám,“ mluvila Šeredová o botoxu a ukázala si na obličej, přičemž se zamračila tak, aby vynikly její vrásky. 

„Ale už jsem to zkusila, ale nejsem si úplně jistá, že to je moje cesta,“ doplnila na toto téma a o plastikách, řekla, že proti nim nic nemá, ale vadí jí dnešní trend, kdy operace podstupují čím dál mladší slečny. 

Fanoušci ale krásné Češce naštěstí skládali i komplimenty a dávali jí najevo, že je krásná především tak, jak je, tedy přirozená. Bohužel se našli i tací zvědavci, které zajímaly jiné partie Alenina těla. Opakovaně jí chodily vzkazy na téma, zda ukáže chodidla a nohy. „Ukážeš mi chodidla?“ loudil jeden a dalších otázek podobného rázu přibývalo. Modelka je jen počítala a stále si stála za svým - že ne. „Nožička 3, čau čau!“ odpálkovala vždy jednotlivce. „Není den pro nohy. Je mi líto, ale dnes se zaměřujeme na vlasy,“ smála se.

Dostala dokonce i vtipně zakamuflovanou nabídku na něco víc. V jedné otázce byl totiž jen obrázek jablíčka a k tomu slovo dai. Jenže italsky je jablko mela, a tak dohromady vše znamenalo: „Me la dai?“, tedy česky: „Dáš mi?“ 

Dokonce i tohle ale brunetka vzala jako fór. „Tohle mi chvíli trvalo, ale zasmála jsem se!“ vzkázala vesele. 

Vivi už chodí do školky

Naštěstí se našly i zajímavé dotazy k věci, na které mohla Šeredová odpovídat. Hodně se točily například kolem její rodiny, především kolem malé dcerky Vivienne Charlotte (v květnu jí budou 3), kterou Alena porodila ve 42 letech.

„Vivi je tak trochu malá vegetariánka, miluje různé druhy zeleniny a někdy i trochu zvláštní druhy,“ prozradila kráska, když se její fanoušci podivovali nad tím, že holčička už jí saláty. Miluje prý dokonce i brokolici. „Až bude velká, bude to mít s dietami snazší,“ vtipkovala hrdá maminka.

Možná ale i díky zdravému stravování je Vivienne velmi vyspělá. Vypadá trochu starší než je, dokonce to potvrdil už i lékař. „Včera jsme byli u pediatra, je o malinko vyšší na svůj věk, vyšší než její kamarádky,“ přiznala Alena, ale hlavu si s tím nedělala. Sama má metr osmdesát, a tak tuší, že v tomhle je dcerka zkrátka po ní.

Dál po ní prý zdědila i drsnější povahu,ale jinak je skvělá, velmi bystrá a mazaná, rozhodně i milá.  „Už má svůj charakter, ale podle mě je krásné a jednou se jí to bude v životě hodit,“ popsala ji Alena. S malou chodí do dětské posilovny, kde se Vivi pořádně vyřádí. Dříve chodívaly i hodně plavat, ale teď přestaly, protože byla holčička během podzimu hodně nemocná.

Děvčátko už navíc nastoupilo i do školky. V té první se jí prý nelíbilo, ale teď už je spokojená. Alena si pochvalovala hlavně tamní učitelky, ale i to, že se tam dobře vaří. Jelikož její partner Alessandro Nasi může působit i jinde než v Itálii, zvolili pro svou princezničku mezinárodní školu. Zatím mají ale zázemí stále v Turíně. 

Kromě holčičky má Šeredová ještě dva syny z předchozího manželství s Gigi Buffonem.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Alena Šeredová promluvila o těhotenství! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
51 fotografií