Někdejší ViceMiss České republiky roku 1998 Alena Šeredová nalezla své životní štěstí v Itálii. Nejprve byla provdaná za italského fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (44), s nímž má dva syny, ale brzy po rozvodu skončila v náruči italského miliardáře Alessandra Nasiho. I když má pár spolu dvouletou dcerku Vivienne, do veselky se zatím nehrnuli. Až letošní léto došlo na komorní zásnuby v rodinném kruhu. Tuto radostnou událost modelka poté oznámila na sociální síti.

Jednu z nejdůležitějších životních událostí svého života zveřejnila Alena světu jakoby mimoděk – žádné okázalé záběry na ruce snoubenců, kde se na prsteníčku nastávající nevěsty blyští prstýnek s diamantem nevyčíslitelné hodnoty, ale „obyčejné“ selfíčko s partnerem a stručný popisek „řekla jsem ano!“. A právě to, že se Šeredová nepochlubila zásnubním šperkem, ve všech vzbudilo naopak ještě větší zájem zjistit, jak může vypadat. V rodině majitelů automobilky Fiat se určitě nedávají nastávajícím manželkám nějaké pouťové cetky!

Video
Video se připravuje ...

Synové Aleny Šeredové a čeština? Babička s dědou musejí mít tlumočníka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

A taky že ne. Nejnovější Aleniny příspěvky na instagramu totiž odhalily, jak onen prsten vypadá. Modelka se stala hostem pořadu Verissimo na Canale 5, a když pak pózovala u stolečku pro moderátory a před fotostěnou, šperk na její ruce byl nepřehlédnutelný. Doslova a do písmene! Diamant na zlatém kroužku je totiž tak obrovský, že člověka musí zákonitě napadnout, zda Alenu při plavání v bazénu či v moři netáhne takový „šutrák“ ke dnu. Jeho cenu si ani neodvažujeme odhadovat, jisté však je, že rozhodně nebude malá...

Fotogalerie
59 fotografií