Hvězda tria Inflagranti Markéta Muzikářová si na vzpomínkový koncert odskočila od tříměsíčního chlapečka Maxe. Toho porodila ve svých 46 letech, a jak se zdá, je v neuvěřitelné formě. Své třetí mimčo nejspíš kojí, protože jak jinak si vysvětlit pořádně nadupaný dekolt, kterým oslnila na koncertě. Z jejího výstřihu měli radost hlavně muži.

Pokud by se v Lucerně, kde se koncert konal, jednalo o souboj dekoltů, Muzikářová by to rozhodně vyhrála. Do pomyslného souboje se zapojila také její kolegyně Magda Malá (55). Ta vystoupila v černém kostýmku, který měl výstřih až k pupíku. Pod sáčkem jí vykukovala podprsenka, ale na Muzikářovou neměla.

O další příčky by se mohly porvat zpěvačky Kamila Nývltová (33) a někdější hvězda SuperStar Šárka Vaňková (34). Obě zvolily rafinované šaty, Nývltová s krajkovým výstřihem do V, Vaňková zase korzet se spadlými ramínky. Na své starší kolegyně a zasloužilé matky, ale rozhodně neměly.

Na vzpomínkovém koncertu pro Ivetu Bartošovou vystoupila mimo jiné také její sestra Ivana, dále pak Leona Machálková, Sisa Sklovská, Jan Bendig, rodina Slováčkovic bez Dády, Natálie Grossová nebo modelka Eliška Bučková. 

Video
Video se připravuje ...

Režisér Ivety Michal Samir: V životě Bartošové bylo všechno. David Turek

Fotogalerie
59 fotografií