O radostnou novinku se Markéta Muzikářová podělila na sociální síti. Přiznala, že měla v plánu vydržet do termínu, prozradila i to, že ji lékaři připravovali na to, že v případě přenášení jí porod vyvolají, protože v podolské nemocnici ženy přes 40 přenášet nenechávají, ale nakonec bylo vše docela jinak a chlapeček už je na světě. Obavy z vyvolávaného porodu a případného císařského řezu se ukázaly jako zbytečné.

„Je pravda, že do posledního okamžiku jsem se bála, aby bylo miminko zdravé. Proto jsem si k němu nedělala velkou vazbu. Proto jsem nechtěla vědět pohlaví. Dokonce jsem pro něj neměla úplně vybrané ani jméno,“ prozradila s tím, že jméno pro holčičku bylo jasné, to by byla Nellinka. Jenže holčička se nenarodila.

„Je to chlapeček, 48 cm, 3280g, hned jsem spočítala všech 10 prstíčků na nohou i na rukou, 1 pindík, 2 kouličky... komplet,“ pochlubila se houslistka s ohromnou radostí a prozradila, že pro chlapce měli vymyšlená jména hned tři. „Ve hře byl: 1. Ben 2. Dominik 3. Max,“ přiznala, jaká jména se jim honila hlavou, ale jaké jméno nakonec novorozený chlapeček dostal, neprozradila. Podle informací webu deník.cz, ale zvítězila varianta 3. a chlapec dostal jméno Max.

 Hlavní ale je, že on i jeho statečná maminka jsou v pořádku. „Tímto moc děkuji za péči všem sestřičkám v pražské podolské porodnici a taky vám, co jste mi drželi palce a povzbuzovali celou dobu od černých myšlenek,“ dodala hrdá maminka.

Video: Nejsi v tom sama: Markéta Muzikářová - Snaha o dítě mě stála strašně moc peněz a času

Video
Video se připravuje ...

Nejsi v tom sama: Markéta Muzikářová - Snaha o dítě mě stála strašně moc peněz a času, pomohl mi až tibetský láma Videohub

Fotogalerie
28 fotografií