Podruhé těhotná modelka a zpěvačka Jitka Boho na sociálních sítích často sdílí radosti i strasti svého nastávajícího mateřství. K dcerce Rosálii (6) za pár měsíců přibude nový sourozenec, jehož otcem je Jitčin současný partner, zemědělec a pražský radní Tomáš Hřebík. S tím se známá kráska chystá ještě před porodem na velké stěhování do Třebíče... pročež nejspíš vyrazili na „rodinnou“ dovolenou do Chorvatska načerpat síly.

Na ostrově Pag ukázala své zvětšující se bříško v bikinách a prozradila, že ve 25. týdnu svého těhotenství hlásí prozatím přírůstek osm kilogramů. „Podle mě jim v ordinaci ta váha trochu blbne,“ svěřila se na Instagramu. „Co si budeme povídat, je to znát, hlavně záda a kyčle… Už teď nevím, jak si mám pořádné ustlat,“ postěžovala si na problémy, které trápí každou nastávající maminku, která se s náhle o dost větším pupíčkem jenom horko těžko sžívá.

VIDEO:  Éterická Jitka Boho zdraví všechny čtenářky Maminky

Video
Video se připravuje ...

Éterická Jitka Boho zdraví všechny čtenářky Maminky. Videohub

Rovněž sdílela porovnávací fotky z dovolené – na těch, které vznikly před dvěma lety, má na sobě sice stejné plavky, ale zato se tehdy ještě pyšnila štíhlou postavičkou.

„To jsou změny… Ta stehniska a břicho nějak povyrostlo,“ vtipkovala Boho. V té době se navíc nacházela v těžkém životním období, byla nedlouho po rozchodu s manželem Lukášem Boho (37), jehož příjmení si nakonec nechala. Korunku Missky v roce 2010 přitom získala pod svým dívčím příjmením Válková.

Fotogalerie
60 fotografií