Přestože je influencerka Zuzana Plačková aktuálně vyšetřovaná na svobodě kvůli tomu, že při policejní razii bylo v jejím domě nalezeno více než 9 kilogramů pervitinu, a tak spolu s několika dalšími čelí obvinění z trestného činu založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny a drogové trestné činnosti, její myšlenky se poslední dobou točí kolem něčeho úplně jiného. Je totiž těhotná!

„Zadařilo se nám počít v nejhorší možné naší životní situaci, o které všichni víte,“ zmínila na sociální síti incident z loňského listopadu, kdy do jejího domu v rámci protidrogové akce vtrhla zásahovka. Zuzana s manželem Reném Strauszem (32) pak strávili čtyři dny ve vazbě. Nyní se manželé těší ze Zuzanina stále rostoucího bříška, které známé hvězdě internetu, jíž se přezdívá Queen, velice sluší.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Co se outfitů týče, zdá se, že se Plačková nechává inspirovat u barbadoské krásky Rihanny (34). Známá zpěvačka, vlastním jménem Robyn Rihanna Fentyová, je také v požehnaném stavu. V zajímavých modelech teď hrdě špulí svůj pupík. Docela podobným způsobem se nyní obléká i Zuzana. A to, že nosí pod srdcem vymodlené miminko, dává všem na odiv v krátkých bundičkách. Posuďte ostatně v naší galerii sami…

Fotogalerie
79 fotografií