Herečka Eva Burešová je podruhé těhotná a užívá si každou minutu svého požehnaného stavu. Přestože se její bříško zvětšuje den ode dne stále více a více, ona se tím nenechává nijak omezovat. Koneckonců jak se říká, těhotenství není nemoc, a tak je velmi aktivní – například pořád vystupuje na koncertech. Pro tyto příležitosti obléká šaty, které dávají jejímu pupíku jaksepatří vyniknout. Patrně si užívá, že už mohla jít s pravdou ven a nemusí jej skrývat, jak tomu bylo ještě donedávna.

Sympatická představitelka Viki ze ZOO ukázala břicho na instagramu ve dvou šatech, v nichž se, jak sama uvedla, cítila jako bohyně. Zatímco jedny byly dlouhé až na zem, ty druhé byly mini – a dávaly na odiv její štíhlé nožky. To právě zaujalo mnohé její followerky, které okamžitě začaly vyzvídat, jak je možné, že žena, co má termín porodu koncem léta, vypadá stále takhle dobře. „Mate nějaký recept na to, jak v těhotenství nepřibrat? Strašně vám to sluší,“ žasly nad ní.

VIDEO: Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová má první filmovou hlavní roli! Do kin míří česká komedie Ženy a život. Bohemia Motion Pictures

Herečka je však všechny fanynky zklamala. „To teda nemám,“ odvětila totiž. „S prvním jsem přibrala skoro 30, s druhým mám 12 nahoře už.“ Její první dítko, syn Nathaniel (brzy 5), přišel na svět v červnu 2017 a byl to pořádný obřík – dítě po narození vážilo 4315 gramů. Burešová si poté nechala zpracovat placentu a udělala z ní homeopatika, kapsle, tinkturu a koktejl, který vypila s ovocem. Je tedy otázkou, zda i miminko, které čeká s kuchařem Přemkem Forejtem (35), bude takový cvalda...

Fotogalerie
107 fotografií