Nějaké šestinedělí? Na to herečka Lucie Benešová patrně „nehraje“. Koneckonců je čtyřnásobnou maminkou - společně se svým partnerem, hercem Tomášem Matonohou (51), vychovala syna Luciána (25), jehož otcem je herec Filip Blažek (48), adoptovanou dceru Sáru (22), a jejich společné potomky Štěpána (15) s Larou (10). Proto moc dobře ví, co takové miminko snese a co ne. S maličkou Melánií (3 týdny) (a pochopitelně i její maminkou) již klidně cestuje a „obráží“ kavárny, jako by se nechumelilo!

Ono se sice nechumelí, ale mnohé maminky jsou takhle krátce po porodu na své ratolesti opatrnější... To však nebude případ dcery Lucie Benešové, která již od chvíle, kdy se stala babičkou na plný úvazek, plní své sociální sítě něžnými snímky s rozkošným novorozencem. Ať už třeba děťátko chová... anebo se s ním projíždí v kočárku, je vidět, že si to všechno náramně užívá. „Nová role, doposud bezkonkurenčně nejlepší hned vedle mateřství - babičkovství. Jupí!!“ jásá na instagramu vždy optimisticky naladěná herečka, co se vnučky dočkala právě díky mladičké Sáře.

VIDEO: Sexbomba Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? 

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

„Včera první výlet, hrdě jsem si vnučku nesla do auta a vzpomínala, jak nedávno jsem připínala ty své...“ dojala se na instagramu představitelka bývalé prostitutky Rózy ze seriálu Slunečná„Pogrilovali jsme, poseděli, drncali a kojili v podstatě nepřetržitě,“ popisovala nadšeně chvíle strávené nejenom s vnučkou, ale i dcerami, a dokumentovala je vtipně pojatými selfíčky. Její „babičkování“ svým lajkem ocenila například herečka Tereza Brodská (54), která se stala babičkou vloni. Její syn Samuel Slavík (26) si totiž s přítelkyní Luisou pořídili dcerku.

Fotogalerie
94 fotografií