Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Střípky z rozlučky herců ze Slunečné: Burešová s obřím bříškem i vilný Kramár!

/
  • Hvězdy Slunečné se loučí s natáčením
    27. ledna 2022 ● 12:20

    Dva roky spolu strávili na place a přišel konec. Hvězdy primáckého seriálu Slunečná se pochlubily, jak vypadal poslední natáčecí den. Nejvíc pobavil Maroš Kramár (62), který si na kůl svatební brány předvedl hru na fujaru. I když z fotek to vypadá různě...

  • 1.

    Maroš Kramár

    Maroš Kramár (62) nezklamal. Během natáčení na svatbě během posledního natáčecího dne se přitulil ke kůlu svatební brány a předvedl ukázkovou hru na fujaru. Jako Slovák má k tomuto nástroji blízko, takže mu to šlo skvěle. Jeho výkon rozesmál nejenom Danu Batulkovou, ale i další kolegy. 

     

    Po dotočení to byl právě Maroš, kterému kolegyně padaly do náruče a loučily se s ním pusou. 

     

    Noblesní Jan Linhart starší v podání Maroše Kramára si v Slunečné říkal John, jelikož žil převážně v zahraničí, a to ještě k tomu na jachtě. Seriálový zámožný podnikatel je majitelem skvěle prosperující firmy, již vede jeho syn Janek alias Marek Lambora. Movitý John se tak více než chodu podniku může věnovat své zálibě v mladých ženách, což se mu občas vymstí.

  • 2.

    Eva Burešová

    Hlavní hrdinka Týna oblíbeného seriálu Eva Burešová (28) poslední díly odtočila s obřím břichem, protože v rámci děje čekala trojčata. 

     

    Ne vždy se s tím panděrem dalo točit,“ pochlubila se herečka. „Nechali mi udělat těhotenské bříško přímo na míru podle holky, která čekala trojčata a měla podobnou postavu jako já. Sedělo to krásně, ale přiznávám, že to břicho bylo těžší a bolela mě z toho záda. Ta největší břicha, která jsem nosila těsně před porodem, tak v tom se už ani pomalu nedalo chodit. Na druhou stranu jsem nemusela moc hrát, protože ty bolesti jsem opravdu měla,“ prozradila herečka, která popřela že by ona sama byla skutečně těhotná. V poslední době se opět vyrojily zprávy, že s přítelem Přemkem Forejtem čeká miminko. 

  • 3.

    Marek Lambora

    Eva Burešová ve Slunečné dva roky tvořila pár s Markem Lamborou (26) alias Jankem. Také v reálu se z nich stali přátelé a jsou stále v kontaktu.

     

    Tak nějak se to v nás všech pralo, protože to byl takový tábor. Potkáváte se skoro každý den s těmi stejnými lidmi a najednou to skončí. Už se s nimi v takové sestavě nikdy neuvidíte. Já jsem to měl tak napůl, byl jsem rád, že to skončilo, že jsme to dovedli do cíle a myslím, že se za to nemusíme stydět. Všichni jsme dělali, jak nejlépe umíme. Na druhou stranu mi to bude šíleně líto a budu na to vzpomínat v dobrém,“ vzpomínal Lambora pro Prima Ženy před natáčením Show Jana Krause.

     

    Eva se s Markem a Slunečnou rozloučila na soiální síti, kde ho natočila na WC, jak zpívá. 

  • 4.

    Eva Decastelo

    Jedna z drben Eva Decastelo (43) se se seriálem rozloučila společnou fotkou, kde jsou všichni, kdo v poslední den točili.

     

    „ Fotka z posledního natáčecího dne seriálu Slunečná. Dnes večer na Primě zjistíte, jak to celé dopadne se svatbou Děkujeme za přízeň a budeme se těšit,“ okomentovala snímek Eva. Zmíněný díl mohli diváci vidět již v úterý večer, ale seriál ještě nekončí a pár dílů přece jen ještě na obrazovkách uvidíme, jen už se nové díly zkrátka nenatáčí.  „To byla nádhera. Chybíte mi,“ dodala herečka. 

  • 5.

    Tereza Brodská

    Byla to úžasná jízda která trvala dva roky!!! Děkuji za neuvěritelně nádherné přátelství!! A slzy od smíchu!Ale máme svůj 'úče' a mnoho plánů!!“ loučí se Tereza Brodská (53). 

     

    Slunečná byla pro herečlu velké téma, a to nejen kvůli sledovanosti seriálu. V opravdové vesnici Slunečná u České Lípy totiž vyrůstala. Její tatínek Vlastimil Brodský (†81) tam měl svou chalupu. Bohužel tam také ukončil svůj život. Chalupu v reálné Slunečné později Tereza Brodská se svým bratrem prodali. Kvůli tragické události totiž neměli sílu na to, se tam vracet. Nyní už na místě jejich chalupy stojí novostavba.

  • 6.

    Regina Řandová

    V seriálu Slunečná se herečka Regina Řandová (54) zařadila do party největších vesnických drben. A z role je nadšená nejen kvůli tomu, že má vzhledem k natáčení pravidelný příjem.

     

    Teda my jsme fakt čůzy. Drbny opět v akci. Nic nám nesmí uniknout,“ okomentovala fotku z placu herečka, která ve Slunečné patřila do party, kterou tvořily dámy -  Eva Decastelo, Dana Batulková (63), Martina Preissová nebo Tereza Brodská.

  • 7.

    Markéta Hrubešová

    Pohádka skončila! I když pro Dianu asi ne tak šťastně, ale stejně mi přirostla k srdci potvůrka jedna. Byl to krásný půlrok ve Slunečné a všem děkuji. Je neuvěřitelné, jaká skvělá parta se dokázala vytvořit. A těmto dvěma gentlemanům bych ráda vysekla poklonu. Vašku a Maroši, bylo mi ctí,“ rozloučila se zrzka. 

     

    Markéta Hrubešová (49) si v seriálu sice oblékla svatební šaty, ale nakonec zbytečně. Neuhnala ani Václava Knopa a a už vůbec ne boháče Johna v podání Kramára. Roli potvory si ale nadmíru užívala. „Diana byla krásná komická potvůrka, takovou postavu jsem nikdy nehrála. To se mi se Slunečnou splnilo a ohlasy na ni od diváků byly krásné. Musím poděkovat fanouškům, kteří mi píšou krásné věci, moc je ta postava bavila. Dokonce jsem dostala jednu zprávu, kde bylo: ,Vy tu sviňu hrajete tak dobře, že bych vám to uvěřil.‘ Bylo to napsané v dobrém,“ směje se Hrubešová, která si ze seriálové svatby odnesla suvenýr v podobě svatební kytice.

    VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

    Video
    Video se připravuje ...

    Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    28 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

y1xcvbnm: kdepak je ta tlustá Julča?? a Filip Blažek?? to byla role kde vypadal jako vidlák který smrdí zdaleka

(29. 01. 2022 12:19)

mckartny: Sleduj národní kur....umelkyne

(27. 01. 2022 14:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy